[]

yunanistan uygun konaklama

Selamlar,
Bayram tatilini fırsat bilip 15 günlüğüne Yunanistan'a gidelim dedik ama fiyatlar uçmuş.
Elimizde Atina'ya gidiş dönüş biletlerimiz var. ilk hedef atina'dan adalara geçmekti ama kalacak yerler acayip pahalı.

Uygun fiyatla konaklayabileceğimiz ada var mı - Atina'dan ulaşabileceğimiz? ya da Mora'da mı takılsak? çadır falan mı kiralasak? fiyatlar gerçekten almış başını gitmiş.

Şimdiden teşekkürler

PS: Uygun fiyat en fazla 20 euro gecelik kişi başı. mümkünse daha uygun hosteller arıyoruz.

 
atina'da airbnb'den bulduğumuz bir evde kalmıştık, merkeze 30 dk civarı yürüme mesafesindeydi, temizdi. konfor beklentiniz yüksek değilse atina'da kaldığımız yerin linkini atayım (25 € olmuş).

www.ferriesingreece.com - buradan adalara rotalara bakabilirsin. biz atina'dan paros'a, paros'tan naxos'a geçmiştik.

aslında 2 sene önce gittiğimizde kaldığımız yerleri yazacaktım ama fiyatlara baktım aşırı uçmuş ya 20 €'ya kaldığımız yer 45 € olmuş. onun için vazgeçtim.
  • pati  (28.07.19 13:07:58 ~ 13:08:10) 
teşekkürler @pati atina'da kalacak yeri ayarladık uygun yerler var ama adalar uçmuş. hafiften pişmanız ucuz uçuş bulduk diye yunanistan'a gittiğimize şimdiden :-P
konaklama yüzünden sanki tayland'a da gitsek benzer bi para harcıyacakmışız gibi gibi :-/

  • euteamo  (28.07.19 13:12:09) 
çadır olur diyorsan paros'ta şöyle bir şey varmış, yeri de güzel: www.booking.com

paros güzel adaydı gidin bence :) kelebekler vadisi, naousa köyü fln güzel, otobüs de var. antiparos'a da geçersiniz.
  • pati  (28.07.19 13:21:20) 
Hem bayram (cok turk gidiyo) hem yuksek sezon.
Hem de hala kalacak yer ayarlamamissiniz. (15 gun kalmis neredeyse)

Uygun fiyatli yer bulmamak normal geldi bana.
Peloponnes bolgesine gidip surekli kamp yapan yunan arkadasim var ama onlarda araba var. araba yokken cok fazla hareket ozgurlugunuz olmaz ama :(
  • kuehles blondes  (28.07.19 13:29:37) 
yani evet bu kadar az süre kalmışken o fiyatlarda zor özelikle adalarda. ben geçen sene mora'da kalamata ve nafplio'ya gitmiştim. buralarda illa ki airbnb'den filan uygun fiyatlı yer bulunur bence.

bir de atina'ya yakın euboea düşünülebilir belki. yunanistan'ın ikinci büyük adası aynı zamanda ama oraya gitmediğim için bilemeyeceğim.
  • tepedeki psychedelic adam  (28.07.19 13:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.