[]

İstanbul - Almanca Kursu Tavsiyesi

Merhaba,

İstanbul'da hafta sonu gidebileceğim Almanca kurs arayışı içerisindeyim.
Sıfırdan başlayacağım. Almanca hiçbir şey bilmiyorum. Çalıştığım şirket masrafları karşılayacak. Araştırmalarım sonucu Goethe öneren çok; fakat biraz ücreti yüksek. Alternatifler de sunabilmeliyim.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Kurslar hakkında memnuniyetlerinizi ya da aksi görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim

NOT: Üsküdar'da oturuyorum. Hafta sonu gideceğim için karşısı da olur.

 
Marmara üniversitesinin de Almanca kursları var, hazırlık hocaları giriyormuş derse. musem diye geçiyordu galiba kursların adı.


  • windows95  (28.07.19 11:53:59) 
ismek


  • fragile lady  (28.07.19 12:28:15) 
Teşekkür ederim.

Dünya Dilleri Merkezi, İstanbul Lisan Merkezi ve Just English Almanca kursu hakkında bilgi ve deneyimleri olanlar var mıdır?
  • yesilimtrak  (28.07.19 13:00:46) 
bu ülkede almanca öğrenilecek 2 tane kurum var
biri marmaranın öbürü de
goethe enstitüsünün kursları,
marmarada almanca hazırlık okudum kurslara da aynı hocalar giriyor, marmara gibi bir okulda bu mesleği bütün sene icra ediyolar, yol yordam öğretme teknikleri konusunda oldukça iyiler. goethe enstitüsünde de marmaranın bazı hocaları yine eğitim veriyor onun dışında diğer hocaları da oldukça iyi.

ILM denilen kurum, marmarada hazırlığı geçemeyen çocuklara parayla sertifika satıp geçirten bir kurum.bütün sene yan gelip yatan tiplerin geçmesini sağlayıp almanca bölümlerin kalitesine zarar veriyorlar.
  • nahtoderfahrung  (28.07.19 13:30:40 ~ 13:32:26) 
@nahtoderfahrung

Çok teşekkür ederim, ben de zaten iki yerin ön plana çıktığını gördüm araştırdığımda; fakat işte alternatif sunmak için sordum.

ILM kurumu eğitim konusunda çok da bir şey katmıyor diyorsunuz.

Benim amacım, sıfırdan işi ele alıp Almanca mailleşmeleri ve telefon görüşmelerini anlamak ve cevaplayabilmek.
  • yesilimtrak  (28.07.19 14:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.