[]

protein tozunun skt geçmiş

mart 2019 son tüketim tarihi. kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? tarihi geçse bile kullananlar olduğunu duymuştum. o yüzden sormak istedim.




 
gom gitsin, bir sey olmaz.


  • baldur2  (28.07.19 09:20:20) 
Göm gitsin, ama toprağa. Kusmazsan bir şey olmuyor mu demek oluyor? Vücuduna belirti vermeden nasıl bir zararı olacağını bilemezsin. Sağlığın riske atılacak kadar değersizse sen bilirsin.


  • hümanist tabutçu  (28.07.19 12:07:28) 
Daha önce sktsi geçmiş bir ürün kullanmıştım. tadı, kokusu mide bulandırıcı oluyor içemiyorsun zaten. Her zaman içtiğinden bir farkı yoksa kullanabilirsin bence.


  • kedikumunaiseyenadam  (28.07.19 12:15:16) 
Genelde emniyet payı olur ürünlerde. Saklama koşullarına bağlı olarak biraz esnetebilrsin ama ne ürünü ne de saklama koşulunu bilmediğim için bişey diyemiyorum. Sana kalmış.


  • sarcophagus  (28.07.19 12:16:26) 
ben 1 yil gecmisi kullandim bisi olmadi. artik sana kalmis.


  • n62  (28.07.19 12:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.