[]

Balkan gezisi için minibüslü şoför nasıl buluruz?

25-29 Ekim arası dört arkadaş Bosna, Karadağ, Arnavutluk ve Makedonya'yı kapsayan bir gezi planlıyoruz.

Eğer araç kiralarsak aynı ülkede teslim etmemiz gerekecek. Biz ise Saraybosna'ya inip Tiran'dan dönmeyi düşünüyoruz.

Aracı başka ülkeden kiralayıp da başka ülkede bırakamayacağımıza göre bu işi en optimum nasıl çözeriz onu düşündük.

Tren yahut otobüs ile ülkeden ülkeye geçip her ülkede araç kiralamak zor iş çünkü vaktimizin çoğu tarifeli seferlerden ötürü beklemekle geçecek. Eğer Saraybosna'dan araç kiralayıp yine Sarabyosa'da teslim eder ve dahi bu şehirden memlekete dönersek bu sefer bir 900 km / 10 saat haybeye ekstra yol yapıp zamandan kaybedeceğiz.

Sadece dört günümüz olduğundan aklımıza en mantıklı gelen şey, parası ile bir şoför (tercihen vito vb. aracı olan) tutup bu dört gün boyunca bize eşlik ettirmek oldu. Şoför bizimle aynı yerlere gidip aynı otellerde kalacak. Bizi 25 Ekim'de Saraybosna'da karşılayıp 29 Ekim'de Tiran'dan yolcu edecek. Barınma, benzin, yemek vs. masrafları bizim tarafımızdan karşılanıp, dört gün için kendisine ücreti verilecek.

Böyle bir kişiyi nasıl buluruz? Balkanları bilen duyurucular yol gösterebilir mi?

 
Teslim noktası farklı olacak şekilde araç kiralsysbilirsiniz. Ücreti fazla olur ama bulabilseniz bile bu tipte bir harcamadan daha az olacağına inanıyorum


  • kisa  (28.07.19 08:44:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.