[]

lgbti cilerin hatası

belki de son 1000 yılın en hoşgörülü iklimi oluşmuşken ikide bir "biz burdayız" gibi gereksiz hareketlere kalkışmaları ve cinsel kimlik vurgusunu sürekli olarak seksle belirginleştirmeye çalışmaları zaten hiçbir şey yapılmasa bile yolunu bulacak toplumsal kabul sürecine zarar vermiyor mu?

özet: lgbti hiçbir şey yapmasa kendileri için daha iyi olmaz mı? antipati oluşturmakta çok başarılılar.


 
Evet bokunu cikariyor ve sacmaliyorlar. Aslina bakarsan bu sacmalayan lgbtci guruh lgbt bireylerlerden ziyade lgbt falan olmayip sadece aktivizme soyunmus bireyler. Gercek lgbt bireylerin boyle sacma sapan dertleri yok, kendi halinde takiliyor cogu.
Ama bu cok saglam finansman destekli ve medya onculugunde kolektif bir hareket. Lgbt bireylerden ote. Nihai amaci nedir bilmiyorum bu saçmalıkların.

  • stavro  (27.07.19 21:31:03) 
(bkz. gerçek lgbti bu değil)

lgbti'lerden daha fazla lgbticiler var gibi duruyor piyasada.
  • dont eat me  (27.07.19 21:34:25) 
Aksine böyle devam etmeleri lazım. Gerçek lgbt bu değil ne abi, zamanla alışırsınız :)))


  • doxanikee  (27.07.19 21:44:14) 
heteroseksüeller sokak ortasinda el ele yürüyüp öpüsünce ay ne tatli cift oluyor da escinseller yapinca niye kötü oluyor.

ben escinsellere karsi degil ama görmek istemiyorum demek de homofobi. birak herkes kimi istiyorsa onu sevsin, onunla sevissin. seninle sevismek isterlerse yok abi, that is not my cup of tea dersin olur biter. niye kafa yoruyorsun kimin ne yaptigina.
  • proteus  (28.07.19 05:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.