[]

Aynasız slr makineyle selfie çekmek

Duyurunun fotoğrafçıları; elinizde aynasız ya da kompakt bluetoothlu makine var diyelim -dslr da olabilir- 3,5 jack girişi de olsun makinenin. Bu makineyle selfie çubuğuyla nasıl fotoğraf çekiliyor? Selfie çubuklarının 3,5 jack girişleri bu makinelerin fotoğraf çekme düğmesiyle çalışıyor mu? Bluetooth kumandalı olan selfie çabuklarıyla eşlesmiyor genelde foto makineleri. "Markaların Android-ois uygulamasından çekebilirsin." dediğinizi duyar gibiyim, elde makine diger elde telefon zor olur, nasıl yapılıyor? Ucuza halledemez miyiz?




 
self timer?


  • kobuzchu kiz  (27.07.19 15:46:43) 
@kobuzchu kiz: galiba en mantıklısı o. Yine telefondan ya da makineden self timera ulasmamiz gerekecek. Daha pratik bir çözüm bulamadım.


  • karacigerim vur kadehlere  (27.07.19 16:12:29) 
Eger Sony veya Canon ise telefona app indirerek mümkün.

Selfie çubuğu ile olmaz çünkü cep telefonları ses açma tuşunu tetik olarak kullanıyor. Aynasız makine üzerindeki 3,5mm mikrofon girişidir bu nedenle olmaz.
  • Northern Mariner  (27.07.19 18:17:45) 
Gogılda "makine modeli trigger" (veya tetikleyici) diye aratın. 3.5mm jaklı tetikleyici için devre şeması bulabilirsiniz. Eliniz azıcık lehime falan da yatkınsa yapabilirsiniz.


  • kibritsuyu  (27.07.19 23:11:14) 
Ya da uğraşamam derseniz kablosuz kumandalar 20 25 lira.


  • kibritsuyu  (27.07.19 23:13:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.