[]

Hatchback Arka Koltuk Diz ve Baş Mesafesi

genelde arabada 3-4 bazen 5 kişi seyahat ettiğimizden dolayı arka koltukta iyi bir yaşam alanı sunabilen bir hatchback araç arayışındayım. arabalardan çok fazla anlamıyorum station wagonlar uzun geliyor ve ben trafikte pratik hareket edebileceğim bir araç istiyorum. yani iç hacmi olabildiğine geniş, kullanımı pratik, yollarda akan bir araç aradığım. sizce hangi hatchback aracın iç yaşam alanı en geniştir ve aynı zamanda atiktir?




 
1.16 ya da a180 alma


  • sameidiot solo  (27.07.19 13:33:09) 
Golf sanırım sınıfının en genişi. Astralar atiklik konusunda en iyisi.
İç genişlik için skodalar da baya geniş.

  • bahoho  (27.07.19 13:40:46) 
hatchbacklerin genel sorunu darlık zaten. daha önce kullandığım iki araç da hatchback'ti. birisi vw polo, diğeri audi a3. şimdi honda civic aldım rahat ettim, dünya varmış demeye başladım. dizel otomatik olanını tavsiye ederim. han gibi bagajı ve çok iyi bir arka koltuk alanı var.


  • burya  (27.07.19 13:40:52) 
kia rio'nun diz mesafesi iyi diye duymuştum.


  • orijinal nick bulamadim  (27.07.19 13:48:10) 
focus, golf, megane, astra gibi kompakt sınıf arabaların bayilerine gidiyorsun. hepsinin arka koltuğuna oturuyorsun. hangisinde rahat edersen de ona biniyorsun.

bunlardan bir düşüğü b sınıfı arabalar sana dar gelecektir. polo, i20, clio gibileri yani.

-------

ha bunların sıfırını almak istiyorsan da pamuk eller cebe yapman gerekiyor.
  • rain when i die  (27.07.19 13:51:35) 
@burya civic hb de dizel yok


  • sameidiot solo  (27.07.19 13:52:58) 
@sameidiot solo: biliyorum sedan tavsiyesi anlamında söylemiştim zaten :)


  • burya  (27.07.19 13:58:04) 
Lancia Delta
Nissan pulsar
Egea hb
  • arenas  (27.07.19 14:16:06) 
Dacia sandero stepway. Geniş geniş oturursunuz.


  • cizgilerebasancocuk  (27.07.19 14:34:16) 
lancia delta'nın arka koltuğu sedan birçok araçtan bile daha iyi. ben oturunca şaşırmıştım, hem baş hem de diz olarak çok geniş. 2 kişi öküz gibi yayılarak, bacak bacak üstüne atarak uzun yol gittik. arkada ufak bir camla içeriyi de güzel aydınlatmışlar. kafayı geriye yaslıyorsun mesela, kapı camının arkasına uzanıyor kafan ama orası da aydınlık ve camdan önce çerçeve bombesi olduğu için ferah hissettiriyor. ayrıca 3 kişi insani şartlarda rahat gider, biz hayvanlık yaptık mera gibi bulunca.

araba ortalamadan fazla yakıyor orası ayrı ama alırsan bu konuda sıkıntı yaşamazsın.
  • Jux  (27.07.19 14:37:55 ~ 14:38:56) 
Egea ya bak derim. Arka koltuğa oturmadım ama kullanışı hoşuma gitti.


  • Trene çelme atan adam  (27.07.19 14:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.