[]

behzat ç. mantık hatası

**SPOILER**


bildiğiniz gibi behzat ç. geri döndü.

bölüm iyiydi hoştu da, yeni cinayetçinin ve istihbaratçının paketlendiği sahne aşırı mantıksız değil miydi? yoksa ben mi bişey kaçırıyorum? bu sahnelerin mantıksız geldiği başka kimse var mı?

göze parmak bir mantıksızlık ama. şimdi eleman, kıza atıyorum diye istihbaratçıya konum atıyor. hemen sonra yeni cinayetçi eve (apartmanın girişine, daireye değil) geliyor. eleman da tv'de mesaj attığı kızın öldürüldüğünü gördüğünden cinayetçi daireye gelmeden evden çıkıyor. hemen ardından istihbaratçı geliyor. istihbaratçı ile cinayetçi konuşurken, bizim elemanın apartmandan çıktığını görüyoruz. ondan sonraki sahnede de ercüment'in adamları evi basıp paketliyor cinayetçiyle istihbaratçıyı.

şimdi,
1- istihbaratçı, kızın telefonunun şifresini nerden biliyor?
2- istihbaratçı konum atıldıktan 3 dakika sonra nasıl elemanın evinin içinde olabiliyor? rıza baba ekibinden mi bu herif? (tamam oraya çok yakınız biz de zaten baboli.)
2- cinayetçi ve istihbaratçı evine girdikten sonra apartmandan çıktığını gördüğümüz eleman, bu adamlara nasıl yakalanmıyor? hadi cinayetçi asansörle çıktı, bu merdivenle indi, onu gördük. peki ya istihbaratçı nasıl görmüyor bunu?


**SPOILER**

olm şu dizide yapmayın böyle saçmalıklar yav. üzülüyoruz. ):

 
sorunuzun cevabı değil (zaten soruyu okumadım) ama spoiler ibaresi koyduğunuz için teşekkürler. daha izlemediğim bölümü bana zehir ettiler de... duyurunuza salça olayım dedim.


  • iddaaci  (27.07.19 00:16:38) 
Benim burda takıldıgım baskin sırasındaki istihbaratının müsamere oyunculuguydu gerisine takilmadim. Şifre olmak zorunda değil telde ya da cevapla kısmı aktif yapılabiliyor şifre girilmeden de onu bi kere mi ne soruyoruyor tür kilidi varken cevap yazılsın mi diye
Istihbaratçı zaten elemandan sinyal beklediği için yakınlarında olabilir
elemanın polislerden kurtulması zorlama da olsa şans ama ercunun elemanlarından sıyrılması ise ercunun izin vermesinden olabilir ilerleyen bölümlerde paketlerler
  • yeliz adeley  (27.07.19 00:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.