[]

Sigara icince hapsirmak

Merhabalar,
Arada sirada iki uc tane iciyorum
Cogu icisimde de hapsirik krizine giriyorum.
Sizce neden?
Tesaduf mu yoksa sigaraya alerjim olabilir mi adfsgs

 
4000 çeşit zehir olduğu söyleniyor ya, bu da 4000 çeşit kimyasal madde demek, elbet elbet bir ya da bir kaçtanesi dokunuyordur. evren sana ne güzel mesajlar gönderiyor, niye içmek için uğraşıyorsun ki?


  • muzo  (26.07.19 22:14:50) 
sigara, alkol, uyuşturucular gibi keyif verici maddeler aynı zamanda kişinin frekansını geçici olarak yükseltiyor. Kahve de mesela öyle.

Bu frekans yükselmesi sırasında vücut çeşitli tepkiler verebiliyor eterik bedenin alışkın olmadığı bir durum olduğu için.

hapşırmanızın sebebi bu olabilir. Sigarayı çoğaltırsanız buna bir süre sonra alışıp hapşırmayı kesebilirsiniz.

ya da sadece basit bir alerjik reaksiyondur. Kimyasal bileşenler sadece sizin yansılamalarınızdır. Asıl bilinç altında kime alerjiniz var.
Kendi gücünüzü yadsıyorsunuzdur büyük olasılıkla.

"Dünya güvenli ve dostça bir yer. Ben emin ellerdeyim. Hayatla barış halindeyimm. Dünya zevklerini tatmaya hazırım"

şeklinde bilinç altınızı yeniden programlayabilirsiniz.


Ya da her ölümlü sistemin kölesi gibi antihistaminik çakar rahatlarsınız.
  • Kazmapolitan  (26.07.19 22:23:31) 
Bu arada kahve de dahil olmak üzere keyif verici ve frekansınıza kısa süreli ani yükseltmelere neden olan maddelere çok bulaşmayın.

arabanın gazına çok basınca gideceğiniz yere çabuk varırsınız ama Çoook fazla yakıt tüketirsiniz. Bu da enerji kaçaklarına neden olur. Farkında olmadan alakasız hastalıklar, rahatsızlıklar çıkar ortaya.

Enerji nereden kaçarsa oradan hastalanır insan.
  • Kazmapolitan  (26.07.19 22:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.