[]

mahalledeki kedilere yapılan çocuk eziyetleri

ezelden beridir çocukları sevmiyorum ve çok fanatik bir hayvansever olarak gençken bu tarz çocukları döverdim. tabi şiddetin çözümolmadığını öğrendik ve artık pasif-agresif bir hale geldik. mesela bir çocuğu kediye yakın görüyorsam kediyi kovalarım ki çocuktan uzaklaşsın. neyse son zamanlarda yine deli damarım tuttu. kediyi sözde seven ama esasen ona acı çektiren çocuklara bağırmamak ve aileleriyle papaz olmamak için kendimi zor tutuyorum. mahallenin 1 aylık yavru kedileriyle oyuncak gibi oynuyorlar. ordan oraya pata küte taşıyorlar. sanki kendileri çok terbiyeliymiş gibi terbiye vermeye çalışıyorlar. hayvancağızları öldürecekler. bazen kendi annelerini de yanaştırmıyorlar. zavallı anne insanoğlu gibi çiğ süt emmemiş olduğu için onları tırmalayamıyor veya ısıramıyor . bu kedilere nasıl çözüm bulabilirim? benim muhabbet kuşum olduğu için yavrulara ben bakamadım zaten. o kedileri güvenli bir ortama götürmeleri için belediyeyi arasam işe yarar mı?




 
Yaramaz. Kendiniz taşıyacaksınız. Çocuklar sınırı aşarsa dövüp kaçmaktan çekinmeyin.


  • glide  (26.07.19 15:20:14) 
valla bizim burada da vardı aynı tip çocuklar, aynı apartmanda olduğum hatta bir çoğunun anası babasıyla aynı kurumda çalıştığım için elim kolum bağlıydı. mahalledeki diğer roman çocuklara çikolata, kola falan alıp kedilere zulmedenleri korkutturuyordum. biliyorum, kötü hatta berbat bir örnek ama bazen sınırı aşıyorlar ve bu gibi adaletin işlemediği konularda adaleti kendi sağlamaya çalışıyor insan.


  • kaledekiyalnizlik  (26.07.19 15:49:13 ~ 15:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.