[]

Cumartesi sabahı Beşiktaş çıkışlı 8:15'te Pendik'te olmak

Sabah Beşiktaş'tan ilk motorla (6:20 yazıyor Tur-Yol'un sitesinde) Üsküdar'a geçsek, Marmaray'a da 6:40'ta falan binsek, her türlü 8'den önce Pendik'te oluruz değil mi?

8:15 trenin kalkış saati. Valiz falan yok, gerektiğinde koşabiliyoruz.


 
marmaray ile bildiğim kadarıyla 1 saat 15 dk civarı falan sürüyor o bütün yolu gitmek. çok sınırdan yetişebilirsiniz her şey plana göre giderse.


  • viyana kangurusu  (26.07.19 10:40:33) 
Sanırsam geç kaldım, sonrası için bilgi olsun. Hızlı trene Söğütlüçeşme’den de binebilirsiniz. (Bileti ona göre alın ya da müşteri hizmetleri yardımcı olur herhalde yanlış alırsanız.) Beşiktaş’tan Kadıköy, metroyla Söğütlüçeşme ya da yine Beşiktaş’tan Üsküdar, Marmaray’la Söğütlüçeşme’ye gelip şehirlerarası tren peronuna geçersiniz.


  • kobuzchu kiz  (27.07.19 08:03:45) 
@kobuzchu Tren hızlı değildi maalesef, Sakarya'ya gideceğimiz için direkt Adapazarı Ekspresi'ne bindik Pendik'ten.

Bu arada rahat rahat yetiştik duyuruda yazdığım şekilde. Saatleri de yazayım, belki birilerinin işine yarar.

İlk motor 6:20'deydi, 6:30 gibi Üsküdar'a indik. 6:40 gibi Marmaray perondaydık, birkaç dakika sonra geldi ama Gebze'ye kadar giden değilmiş, Ayrılık Çeşmesi'nde inip diğerini bekledik bi 5 dk kadar. Sonrasında 40-45 dk kadar sürdü Pendik'e gitmemiz.

Uzun lafın kısası 6:20'de Beşiktaş iskeleden çıktığımız yolculuğumuz 7:40 gibi Pendik peronda son buldu.
  • chicha  (29.07.19 09:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.