[]

ölünce banka hesabı vs ne olur?

diyelim ki aniden kaza geçirip öldük. bankadaki para ya da borç vs ne olur? kime kalır? öncesinde vasiyet vs birşey hazırlanmadığını varsayarsak tabi.




 
Varislere


  • kisa  (26.07.19 06:10:03) 
varislerin kim olduğu belli mi ki? yani kim oluyor anne baba mı yoksa kardeşler mi?


  • everythingok  (26.07.19 06:29:10) 
varsa eşin ve çocuklarına, yoksa anne-baba ve kardeşlerine kalır. hiçbiri yoksa hazine ve maliye bakanı damat albayrak'a devretmiş olursun.


  • nrmnm  (26.07.19 07:03:00) 
Varisler tabi belli kanunda, nrmnm söylemiş. Kimse bulunamazsa da hazineye kalır.


  • kisa  (26.07.19 07:27:23) 
varislere kesinlikle ama nasil?

atiyorum sen mi karar aldirip her bankaya tek tek mail atiyorsun, belki bilmedigin hesaplari var oldurulen kisinin?

hakim mi merkezi bir yere soruyor da cevap geliyor nasil yani. bilen hukukcu arkadaslar netlestirebilirse iyi olur.
  • eindaclub  (26.07.19 08:58:32) 
Notere gidip veraset ilamı alıyorsun. Orada kimlerin mirasçı olduğu ortaya çıkıyor. Ana baba kardeşler eş çocuklar onlar yoksa amca dayı hala teyze öldülerse onların çocukları VS. VS. Diye gidiyor.
Bir yakınımız vefat ettiğinde bilmediğimiz malları çıkmıştı. Avukat araştırıp bulmuştu galiba.

  • sutlu nescafe  (26.07.19 09:20:48) 
Toprağın altına gömmediyse varıkları bankacılık sisteminden çıkar.


  • himmet dayi  (26.07.19 10:11:00) 
Varis yoksa 15 sene sonra hazineye aktarılır


  • baknedicem  (26.07.19 11:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.