[]

mısır kaç saatte kaynar

şuan Polonya'dayım ve bulunduğum yerde mısır tarlaları var, yerlilerine şunlardan koparıp haşlayalım mı dedim, bunlar hayvanlar için saatlerce kaynatmak lazım insanlar için olan maksimum 15 dakikada hazır dedi ulan ben 15 dakikada kaynayan mısır hiç hatırlamıyorum, Türkiye'de hayvan mısırı mı yedirdiler bize yani?




 
düz tencerede 10 dakikada kaynattılar yedim gayet yumuşaktı :( bizi kandırıyorlar o zaman ülkece arkadaşlar kesin bilgi :(


  • hıkmıkzık  (25.07.19 23:33:59) 
biz düdüklüde tam 15 dakikada haşlıyoruz hiç buruşmadan harika oluyor


  • HasanK  (25.07.19 23:41:05) 
bu arada hayvan mısırı insan mısırı dediği gdo'lu gdo'suz ayrımı olabilir. Bilen biri ne olduğunu yazarsa çok sevinirim.

ben de uzun sürüyor gibi hatırlıyorum ama standart düdüklüydü o. Şimdiki yeni düdüklüler 10-15dkda pişme işlemini de hallediyor mesela. Alete göre de değişiyor olabilir.
  • nhk ni youkosu  (26.07.19 01:31:55) 
Hayvan mısırı gdo li değil tam olarak bilmiyorum ama çok eskiden babam ekerdi tatsız ve sert oluyormuş ve gec pistigi için eve getirmeden satardı.

Pazardan aldığımız süt mısırı yani önceden öyle söylerlerdi. Duduklude 10-15 dk da pisiyor hiç öyle saatlerce mısır pisirdigimi bilmem.
  • brnbrs  (26.07.19 08:45:47 ~ 08:46:37) 
düdüklüde 25 dakikada yapıyorum. istediğim yumuşaklığa erişemiyor ama olsun.


  • kablelvuku  (26.07.19 09:10:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.