[]

Ayvalık bir günde gezilir mi?

Şu an Çanakkale Küçükkuyu'dayım. Akçay ve Altınoluk'a kolayca gidip geldim, yakın çünkü. Şu Ayvalık'ı da çok merak ettim. Gitmeden göreyim istiyorum, azıcık uzakmış buraya. Acaba sabah erkenden gitsem şu Cunda'yı, Şeytan Sofrası'nı, diğer görülecek yerleri görebilir miyim? Başka neler var pek bilmiyorum gerçi.




 
gezebilirsin ama güzel olan sindirerek, tadını çıkararak gezmek. yani gezilir, evet ama çok da eğlenceli olmaz.


  • contraparal  (25.07.19 23:03:46) 
tabii ki akçay kadar yakın değil. 1 saatinizi alır minimum, ki küçükkuyu dan daha uzun sürüyor olması lazım.

özellikle akşam geri dönecekseniz, ayvalık otoyol çıkışından (benzinci) taa 20 dakika boyunca yol aydınlatmaları yok otoyol olmasına rağmen, dikkatli sürünüz.

ama elbette buralara gelmişken ayvalığına, cundasına, şeytan sofrasına, vs. uğramadan gitmeyin içinizde kalmasın. ayvalık yoluna çıkmadan önce ören, iskele mahallesi, gömeç vs. de gidilebilecek yerler.
  • la traviata  (25.07.19 23:15:25) 
1 gün fazla bile. sabah erken kalksanız şeytan sofrası, cunda, yemek, bir yemek daha hatta sarımsaklı plajına bile gidilir. sivrilere dikkat ama adamı yiyorlar.


  • ozdek  (25.07.19 23:37:54) 
sanmam hocam yani illa 1 gune sikistirip bitircem motivasyonuyla gidersen gorursun hepsini elbet ama sadece cundaya 2 gun ayirmak gerek bence. yani adaya gidip 1 saat kalmak var bir de ne bilim bag evi gezip sarap tadip aksam yemegini yemek var.


  • eindaclub  (26.07.19 10:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.