[]

Tam olarak geçmeyen boyun tutulması için doktor

Merhaba, soru bi nevi başlıkta: ne doktoruna gitmemi tavsiye edersiniz?
Aşağıda biraz daha ayrıntılı bi açıklama yer alıyor:

Şu anda 30 yaşındayım ama liseden beri 2-3 senede bir tutulur kendisi, alıştım artık. Yaklaşık 3 hafta önce yine boynumun ortasından hafif sağa doğru olan kısım tutuldu. Fakat bu seferki öyle böyle değildi, boynumdaki kas adeta bir kemiğe dönüştü ve aşırı derecede acı vardı 3 gün boyunca. Topikal merhem kullandım düzenli olarak, zamanın da etkisi ile yavaş yavaş açıldı. Ama aradan 3 hafta geçmesine rağmen hala boynumu tam olarak sağa çevirirken hafif bir şey hissediyorum: acı diyemem ama sanki kas gerektiği kadar uzayamıyor, çekiliyor gibi. Sol tarafa çevirince de benzer bi his var ama sağdaki kadar yoğun değil.

Ne doktoru bakar bu duruma? Ayrı olarak bildiğiniz iyi bi doktor var mı spesifik olarak bu durum için. Doktor doktor dolaşmak istemiyorum.
Teşekkürler.

 
fizik tedavi uzmanı


  • bugisme  (25.07.19 07:42:09) 
ayni sorun bende de vardi, üc ay sürdü ama. ortopediye gittim ilk önce o da fizik tedaviye yönlendirdi. alti seans fizik tedaviye gittim, masaj ve masaj benzeri uygulamalarla cözdüler, tamamen gecmedi hatta daha.


  • mamu  (25.07.19 12:55:09) 
Ftr uzmani sabri narman gidin kesinlikle


  • oscar  (25.07.19 19:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.