[]

tel no degistirme

hat degistirmeden tel no degistirince bankacilik giris sifreleri falan gelmez di mi? bankaya gitmek sart olur mu?




 
bankanın sizin yaptığınız işlemden haberi bile olmaz, bunun için bankalarla tek tek iletişim kurup numaranızı güncellemeniz gerekiyor


  • hoot  (24.07.19 23:23:15) 
Hayır gelmez, çağrı merkezlerini arayip düzeltebilirsin


  • protrek  (24.07.19 23:23:15) 
bankaların sizin yaptığınız işlemlerden haberi oluyor, benim hattım annemin üzerineydi 15 yıllık hattı kendi üstüme aldım bütün bankalar alarm verdi telefon numarası kimliği değişti diye.


  • nahtoderfahrung  (24.07.19 23:41:09) 
numara değişmeden sim kart değişince bile bankaların bilgisi oluyor bir şekilde.


  • inheritance  (25.07.19 09:21:12) 
hocam hat değistirmeden tel no nasıl değişiyor yav ?


  • ayin yazari  (25.07.19 10:16:23) 
musteri hlzmwtlerini arayarak, ucreti var.


  • 000000  (25.07.19 11:04:24) 
Aynı numara kalıp sadece sim kart değiştirseniz (yani yeni sim kart alsanız)bile mesajlar gelmiyor ve bankaya bildirmeniz gerekiyor.

Bu yazılmış zaten, benimki ikinci baskı olmuş, pardon.
  • hair freak  (25.07.19 11:13:51 ~ 11:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.