[]

Bayramda kazdağları tatili?

merhabalar,

Annem ve kardeşimle 3-4 gün her şeyden uzaklaşıp dinlenmek istiyoruz. İstanbul'dan ulaşımın kolay olması önemli.

Kaz dağları'nda taş ve bungalov evlerin olduğu kamplar var. Bakınca huzurlu görünüyor ama ulaşım kolay mı buralara? Hızır kamp mesela?

-----------

Bu tarz kamp alanı önerilerinizi,
Varsa eğer başka tatil yöresi önerinizi -İstanbul'a yakın- bekliyoruz.

Teşekkürler :)

 
yedigöller var ama tıklım tıklım olur, kaz dağları iyi bir tercih gelibolu tarafında yine kamp alanları var, tabi deniz istiyorsanız.


  • hoot  (24.07.19 23:27:13) 
kaz dağları çook güzel. ulaşım kolay. edremit’in mehmetalan köyüne kadar yol normal asfalt. köye geldikten sonra 10-15 dakika kadar toprak yoldan gidiyorsunuz araçla ve kamplara ulaşıyorsunuz. aracınız yoksa da, önceden kamp alanından rica ederseniz büyük ihtimalle sizi mehmetalan köyünden alırlar. çok yakın oradan.

hızır kamp ve diğerlerinde kalmadım. biz gene oralarda nehir kıyısında kamp alanı olmayan bir yerde kamp yapıyoruz. ama bütün bölge şahane. her yer ağaçlık, serin. havası tertemiz. buz gibi nehirde takılmak çok keyifli. ama denizde yüzmek gibi olmuyor onu da söyleyeyim.

nehir boyunca yürümek isterseniz kayaların üstünden atlaya zıplaya yürüyebiliyor ve cennet gibi yerlere ulaşıyorsunuz. kayaların içinden suların fışkırdığı birçok şelaleye rastlıyorsunuz. anneniz yürüyemeyebilir ama sen kardeşle mutlaka dene.

bölge çok kayalık. kamp alanlarında bi derece düzenleme yapılmıştır eminim rahat inip çıkmak için ama gene de rahat yürümek ve kayıp düşmemek için mutlaka decathlon’un deniz ayakkabılarından alınmalı. terlikle zor olur.

hızır kamp içlerinde en popüleri. biraz yoga kampı kafasında, orada hep inzivalar yapılıyor. o açıdan çok popüler. belki yer bulamayabilirsiniz. hatta şimdi bayram dönemi, diğerlerinde de bulamayabilirsiniz bilmiyorum. vakit kaybetmeden aramak lazım.

bir de ben şahsen kaz dağlarındaki kamp alanlarının güzel olduğu kadar çok pahalı olduğunu düşünüyorum. biraz “beyaz yakaya geçirelim” kafasında yerler. her türlü bir otel fiyatlarına gelmez tabi ama diğer standart kamp yerlerine göre de daha pahalılar. şöyle söyleyeyim; hızır kamp'ta kendi çadırınızda kalırsanız sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de dahil kişi başı 130 lira istiyorlar. fethiye-kabak koyu’nda aynı hizmete 60 lira veriyosunuz. gerçi belki hızır dışındaki kamplar daha ucuz olabilir.

ayrıca assos çevresinde de pek çok kamp alanı var deniz kıyısında. onlara da bakabilirsiniz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.07.19 07:50:16 ~ 09:45:17) 
  • hepas  (25.07.19 11:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.