[]

iş bankası yatırım hesabı / euro hesabı sorunsalı

arkadaşlar bugün iş bankası mköy şubesinden aradığını söyleyen biri tarafından arandım. genel merkezden euro hesabı açmanız gerektiği söylendi gibi bişiler söyledi. başım kalabalık olduğu için çokta anlamadım. euro hesabını şubeden yada cepten açabileceğimi söyledi.

benim böyle bir talebim olmadı dedim. adam yatırım hesabınız olduğu için gerekiyor dedi ve şubeye gelirseniz anlatırız diyip kapattı.

çağrı merkezini aradım. numara gerçekten de şubenin nosu. iş bankasında hisse senedim var. neden euro hesabına ihtiyaç var şeklinde sordum cevap veremediler. bu dayı beni niye arıyor diye kayıt açtırdım zar zor.

çevremde hisse senedi olan ve iş bankasıyla iş yapan kişilere sordum. kimse böyle bişi duymamış. haftayada tatile gidiyorum. şubeye gitme şansım yok. şubeye en son maaş hesabını açmak için 7 yıl önce gittim. şubesiz bankacılık almış yürümüş, adam beni ayağına çağırıyor.

bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

 
Bende iş bankası ile çalışıyorum. Saçma.

Yatırım hesabı tl ile alakalı.
  • ihanet kac kisilik  (24.07.19 18:57:08) 
öyle bişey yok. dolandırıcı bunlar. banka mı kara veriyomuş senin neye yatırım yapacağına?


  • ayseee  (24.07.19 19:00:10 ~ 19:00:51) 
iş bankasında 6 senedir yatırım hesabım var. bir kere bile euro yada dolar hesabı açmamı istemediler. büyük ihtimalle ağzınızı aramışlar gibi geldi.


  • false pretension  (24.07.19 21:09:05) 
Eger elinde doco hissesi varsa temettusunu euro olarak veriyor. Hesabına aktarabilmek icin euro hesabı açtırmanı istemiş olabilirler. Elbette ytd..


  • primetime  (24.07.19 22:57:56) 
telefonla zar zor açtırdığım talep üstüne adam gibi açıklama yaptılar sonunda. şubedeki konuşmayı bilmeyen adam yerine en başta şu metni bana mail atsalardı keşke.


"Yatırım hesabınızda bulunan DOCO payının temettü ödemesi ile ilgili olarak 05.08.2019 tarihinde EURO DTH hesabı bulunan yatırımcılara EURO ; EURO DTH hesabı bulunmayan yatırımcıların yatırım hesaplarına TL karşılığı tutar aktarılacaktır.

Bu hususta EURO DTH hesabı açma konusunda herhangi bir zorunluluğunuz olmamakla birlikte; bilgi verilmek üzere tarafınızla iletişime geçildiği hususunu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz."
  • maden suyu  (26.07.19 14:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.