[]

izmir konya tren / yataklı vagon kullanımı hakkında sorular sorular...

bu konya mavi hattını kullanan var mı aranızda? internette yorumlara baktım ama daha kişisel yorumlar almak istiyorum açıkçası. ailevi bir nedenle gitmem gerekiyor, otobüse artık katlanamıyorum, uçak saatleri de uymuyor.

bu yataklı vagonu seçtiğimde, yanımdaki kişiden kaynaklanan bir hırsızlık vesaire riski yaşar mıyım?

temiz oluyor mu?

kendi wc'si oluyor mu yoksa dışarda ortak alandakini mi kullanıyoruz?

keyifli oluyor mu?

special thanks.

 
  • aziz dostum jack  (24.07.19 13:01:33) 
5 saatlik kiytirik tren yolculuguna- ki yatak secmeseniz 32 lira olacak bir yolculuga- yatakli oldugu icin 250 lira verebiliyorsunuz yani.

zenginsiniz. o yatagi alan da zengindir. hirsizlik yasanacagini sanmiyorum.

ama carsaf ve yastik kilifi temizligi...
  • batlegolas  (24.07.19 13:01:53 ~ 13:02:35) 
@ batlegolas, az sakin olun, bu ne hiddet ve celal? ne biliyorsunuz, belki bir rahatsızlığım, bambaşka sebeplerim var yataklı seçmek için? hem hiç bir sebebim olmasa bile nasıl bir linç güdüsü bu? vallahi çok enteresansınız.


  • Phoebe  (24.07.19 13:05:49 ~ 13:20:58) 
yataklı tren iyidir. yanınıza tanımadığınız birini vermiyorlar diye biliyorum.

yani siz bir yatağı alınca diğer yatak satıştan kalkar diye biliyorum. ama daha önce kullanmadım. kullanan arkadaşlar daha doğru yorum yapacaktır.
  • NightBringer  (24.07.19 13:21:46) 
izmir konya ne ara 5 saat oldu ya trenle @batlegolas


  • adivar  (24.07.19 13:25:38) 
@adivar ya bilmem ben onu misal olarak yazdim, 5 saat olan istanbul eskisehir yolculugu. ben ist-esk icin kullaniyorum treni o sebeple ornek verdim. aslinda acip baktim izmir konya diye ama sefer yok dedi tek tek tarihlere falan bakmaya ugrasmak istemedim yazdim gectim.


ek not: lanet olasi tren cok soguk. su an trenden bildiriyorum. hele uyuklayinca iyice donuyorsun. yatakli alacagina gore soguktan olmemek icin yanina ekstra pike ve hirka al. banyo yapip sacini kurutmadan binme cunku tavanin cam kenarindan geliyor soguk hava. yuz felci olursun.
  • batlegolas  (24.07.19 16:06:23 ~ 16:11:04) 
ayrica yataklar ust ve alt olarak gozukuyor. ranza yani. tanimadigin kisiye veriyorlardir gayet de.


yazara ozel mesajda da yazdim ben o yaziyi kizarak yazmadim ki. soylediklerinizden yola cikarak oraya binen zengindir. iki zengin hirsizlik olmaz dedim.

herhangi bir rahatsizliginiz olsa otobusten biktim ucak da yok demezdiniz.
  • batlegolas  (24.07.19 16:10:08) 
@batlegolas senin dediklerin hızlı tren. bu adamın dediği normal hat. 12 saat filan. izmir konya hızlı tren tok.


  • adivar  (24.07.19 16:12:48) 
@ batlegolas, tamamdır, yazılı iletişim olunca iletişim kazası olmuş diyelim madem.

otobüse de bel&omuz ağrılarımdan dolayı katlanamıyorum, bu kadar detaya gerek görmedim soruyu yazarken.

bir de doğrudan soruma yanıt değil gerçekten yazdıklarınız :). o yüzden linç gibi algıladım, zenginsiniz falan yazınca. ve evet siz hızlı trenden bahsediyorsunuz, ben 12 saatlik bir tren yolculuğundan bahsediyorum.
  • Phoebe  (24.07.19 16:34:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.