[]

İş stresi beni bitirecek

Para için çalışıyorum daha doğrusu iyi bi maaş olduğu için. Zamanında zaten geçici girdim ama 2 sene tahmin etmiştim şuan 15 ay oldu.
İşin stresi bir yana, şeflerin sana gerizekalı muamelesi yapıp incik boncuk şeyler için laf olsun diye yaptıkları eleştirilerden gına geldi.
Ortalama bir araba diyim ve ortalama uyduruk bir düğün yapacak kadar para biriktirdim, aslında 1 sene daha dursam çok rahat edeceğim ama gerçekten her gün söve söve gidip söve söve çalışıyorum, 1.5 ay daha durmak zorundayım ondan sonra bıraksam mı ne yapsam bilemedim. 27 yaşına giriyorum ve asıl mesleğimle ilgili iş bulmamın vakti olduğunu düşünüyorum, tabi işi bıraktığımda 1 sene işsiz kalmayı göze alarak düşünürsek daha iyi olur bu malum ortamda. Ek olarak maalesef iş bulup çıkacağım bir durum yok.
Bilemiyorum Altan, ne yapsak... siz ne yapardınız ya da ne yaptınız? :)

 
bas istifayı, çekilmez öyle dertler 27 yaşında


  • vladimirdökümov  (24.07.19 11:22:13) 
kendini çıkarmaya bak. tazminatın yanmasın.. maaşın iyi olduğu için diyorum 1,5 yıla 10 bine yakın para alırsın.. senin hak ettiğin para o. sakın istifa edip de bırakma.


  • catch  (24.07.19 11:25:53) 
Aslında olay çıkartacak yer arıyorum daha doğrusu içimdekini boşaltacak yer, bazen benim alevli olduğum gün onlar bir şey demiyor, sakin olduğum an saçmalıyorlar, bir denk getiremedik:) dediğiniz gibi tazminat 10 bin falan olacak ama işte bu zor bir ihtimal, absürt şeyler olmadıkça çıkartmazlar.


  • patos64  (24.07.19 11:29:11) 
bu olaylarla arana mesafe çek. iş hukuku içinde karşılığını ver yani bu tiplere. sevmediğin ve istemediğini bildiğin bir şeye katlanıyorsan, kararsız değilsin. ağız kokusu çekmene gerek yok. onlar seninkini çekemeyip, yol versin.


  • koyusiyah  (24.07.19 11:33:18) 
ya salla başı al maaşı, hiçbir şeyi umursama. elini ağırlaştır. şeflere agzının payını ver. bak bakalım geri adım nasıl atıyorlar.


  • sizofren06  (24.07.19 14:10:26) 
İş bulmadan çıkmak neden imkansız? En kötü ihtimal sonrası için planların olsun. Ben o şekilde çıktım, pişman olmadım. Bide merak ettim sektör ve maaş nedir acep? Buraya yazmak istemezsen msj at.

Kendine onay tiki atman da hoşmuş:)
  • the coon  (24.07.19 17:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.