[]

Babanin telefonunda tinder yuklu gormek

Pesinen soyliyim trolleyecek, ya nolcak adam iki kacamak yapmis diyecekleri fena bozarim. Sozkonusu baba 47 yasinda. Okulda oldugum icin ve evimden uzakta okudugumdan kis doneminde fazla gelmedim eve. Ancak ne zaman mayis ayinda eve geldim babamin elinden telefon dusmemekte adama bunun sebebini sorarken kendisi asker oldugundan nobet listesi envanter bilmemnesi diye kacamak cevaplar vermekteydi. Artniyetle yaklasmadan olayi 2 ay boyunca gozlemledim. Bu sure zarfinda 3-4 kez sehre tuhaf sebeplerle gitmis bulunmakta. 2 gunde 1 bazen hergun sahile inip hic alkol kullanmamasina ragmen bira vs icip eve gelmekte. Ayni zamanda annemle aralari aklim erdiginden beri sevgi ve dayanisma odakli bir evlilikleri vardi. 2 aydir hic iltifat etmiyor, her zaman yaptigi el ele tutusma vs gibi seyleri icra etmemekte. Daha bugun de dokunulmazi olan telefonun arayuzunde tinderi yuklenmis gordum ve artik herseyin aciga ciktiginin ilani oldu bu. Tek cocugum annem boyle soyleri haketmeyen bi kadin babam
da iyi biri. Ha bu arada belirteyim babam 4-5 aydir surekli evde sinav mekik gibi kultur fizik hareketleri yapmakta. Elbette 10 kilodan fazla verdi ve vucuduyla ilgili surekli sorular sormakta bana. Ben de vucut gelistirme yaptigimdan surekli tuyo istemekte. Sozun ozu ciddi olarak ne yapmam gerekiyor, kendime vakit ayiramiyorum bu surecte cunku aileme ihanet etmis gibi hissediyorum bu durumu cozmedikce. Sorulariniz varsa alabilirim. Yardimci olanlara simiden tesekkur ederim.

Edit:babam ben lisedeyken veli toplantisina gelince siniftaki kizlar. Baban ne kadar tatli vs gibi iltifatlarda bulunurdu. Tabi babam yakisikli bi adam oldugu icin.

 
bi tanıdığımın başına gelmişten yürü. arkadaşımın babası eşine şöyle şöyle yapmış sonra başına bunlar bunlar gelmiş. arkadaşım şimdi babasının yüzünü bile görmek istemiyo, nasıl onursuz, gurursuz biri olduğundan bahsediyo filan diye bi girizgah yapabilirsin. eğer durum buysa ve ailesine halen düşkünse yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu ima yoluyla anlatmış olursun.


  • johnnie w lker  (23.07.19 22:24:51 ~ 22:25:35) 
çok tatlısın, abi ya...

o yaşlarda babaların kafa bir gidip geliyor. ben bizzat dalga geçmiştim, yakışıyor mu, diye...

sonra geçer de anneyi yaralamamak lazım. benim tarzım hızla konuya girmek şeklinde. “çoluk çocukla mı erkek hissediyorsun allah aşkına?” ve saire...
  • e haliyle  (23.07.19 23:19:05) 
fake ama gerçekçi bir hesapla babanızla eşleşip ondan para aşırmaya çalışın, hatta bunun için babanızla buluşup gold digger gibi davranacak arkadaşınız varsa süper olur.


  • owaki  (23.07.19 23:23:28) 
Bence yemekte ya bi arkadasin babasi boyle boyle yapmis diyerek, fena bir senaryo cizin. Bu olayin nasil asagilik bir sey oldugunu, sizin ogrenseniz nasi teoki vereceginizi soyleyin. Utanir belki icten ice


  • oscar  (24.07.19 04:33:23) 
johnny + 1. ima edebilirsin, cok da yapabilecegin bir sey yok.
imkanin varsa ailecek, guzel, eglenceli kisa bir tatil yapsaniz, yararli olabilir.
koca adam, ya bunu sessizce atlatacak, ya da tatsizlik olacak. Zor bir durum.
  • ebabil curnatasi  (24.07.19 05:34:53) 
47 yaşında adam sana mı soracaktı n'apacağını? yapman gereken susup dalgana bakmak


  • vladimirdökümov  (24.07.19 05:43:17) 
Içten içe suçluluk şuanda da hissediyordur. Sizin bi hikaye anlatmamız güzel. Suçluluğu da artırır ama bıraktırmaz.

@owaki +1, Birisi para koparmaya çalışsın. En son da babanızın yaşı ve vücudu ile alay etsin seninle bu sebepten başka takılmazlar fln desin. Bu soğutur.
  • mobydick  (24.07.19 08:35:14 ~ 08:35:49) 
seni ilgilendirmez.


  • eindaclub  (24.07.19 09:45:46) 
Seni ilgilendirmez diyenler gercek babalarıyla henüz tanışmamış.gecmis olsun.


  • sen gibi  (24.07.19 10:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.