[]

Oğlum neden böyle?

Merhaba. 3.5 yaşında bi oğlum var. Kardesi yok. Son zamanlarda yaşıtı bir cocuk ya da tanimadigi birisi ile ayni ortamda bulundugunda canavar gibi homurtular cikariyo. Ellerini yukari kaldirip cocuklarin ustune gidiyor. Haliyle onlar da korkuyor tabi. Cok rahatsiz edici bi hale bürünüyo. Nedir bunun sebebi? sizin de oldu mu boyle tecrubeleriniz?

Bu arada gecen hafta bi pedagog ile gorusturduk ben herhangi bir sikinti goremedim dedi. Siz ne dersiniz?


 
YouTube saçma salak şeyler izliyor mu


  • damladamla  (23.07.19 20:25:18) 
kıskanıyor mu acaba, benim kardesim de boyleydi sadece yasıtlarına düsmandı.


  • alwayschargeneverbend  (23.07.19 20:36:37) 
Çocuk işte ilgi çekmek için yapıyor. Fazla tepki göstermezseniz birkaç ayda unutur o hareketi, başka şeylere başlar.


  • megalomaniac  (23.07.19 20:53:06) 
Kendini rahat hissetmediğini gösteriyor. Tanımadığı insanlarla nasıl başa çıkacağını bilemiyor. Okula gitmiyorsa göndermenizi öneririm. Sosyal beceriler erken yaşlarda ediniliyor. İyi bir okul bunun için güvenli bir ortam.


  • fotrsapka  (23.07.19 20:53:38) 
küçükken bana misafir vs gelince zorla bazı cümleleri söyletirlerdi, asabileşir salak salak davranır ve sesimi hırıltılı yapardım.
öyle olabilir mi

  • owaki  (23.07.19 21:09:17) 
anaokuluna gitmiyor, tek kardeş ve kendi yaşıtı çocuklarla bir araya gelmiyorsa kendi yaşıtlarıyla bir araya geldiğindeki hiçbir davranışı anormal diye nitelendiremezsiniz ki.

pedagoglar artık 3 yaşında başlatın diyorlar anaokuluna, yeğenim 1,5-2 yaşında başladı ki ne kadar erken başlarsa o kadar avantajlı oluyor, aynı yaştaki diğer yeğenim 3,5 yaşında başladı biraz daha zor adapte olmuştu.

artık bütün çocuklar tek, ana babalar çalışıyor, eski aile buluşmaları kuzenler muzenler bir araya gelmeler yok çünkü çocukların kuzenleri yok:)

üşenmeyin her gün parka çıkarmaya çalışın yaşıtlarıyla düşsün kalksın oynasın gülsün ağlasın.
  • makbur  (24.07.19 00:12:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.