[]

Yüksek lisans tez sunumu jürilerin bulunmaması

Merhaba,

Yüksek lisans tez sunumu yapicam yalnız jürilerden biri yurt dışında diğeri tatilde yedeklerden birisi daha tatilde. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir, hocalarla konuşup 3 aylık uzatma alacak şekilde imzalatıp bölüme versem yeterli olur mu? Bu konuda Tecrübesi olan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.


 
Enstituye sormak gerekir. Sonucta 3 ay uzatma almak icin de danisman ve iki uyenin imzasi gerekiyor. (Bizim okulda boyle)


  • nax  (23.07.19 18:21:00) 
Aynen bizde de öyle, hocalara sorup imzalatsam mesela formları bana Mail atsalar çıktılarını alsam aklıma bu geliyor. Olur mu böyle? Yoksa okulda bulunmamız şart mi bunu merak ediyorum açıkcası


  • monkey  (23.07.19 18:31:42) 
okulda bulunmanız şart değil. nereden bilecekler okulda olduğunuzu. Ancak çıktı yerine ıslak imza isteyebilirler ve genelde bir kağıt üzerine 3 hocanın imzası gerekiyor. Aynı kağıda imza atmaları lazım.


  • fezagezgini  (23.07.19 18:56:32) 
öncelikle hangi okulsa enstitünün sayfasına girip yönetmeliğe bir bakın.
jüri değişikliği formu doldurup yeni jüri oluşturcaksınız, jüriler burada olmadıklarına göre jüriniz değiller, gelebilecek kişilerden oluşan yeni jüri bulmanız gerek.
uzatma alabilmek için savunma gün ve saatinin enstitüye bildirilmiş ve savunmanın fiziken gerçekleşmesi lazım. ki sonucunda uzatma verilebilsin.
tezi enstitüye teslim ettiniz, tez ve jüri komisyondan geçip kabul edildiğinde 3 gün içinde jürilere teslim edilmeli, bu süreden 10’dan az 30 günden çok olmamak şartıyla savunma 1 ay içinde yapılmalı. bu süreçte jüriyle ilgili sorun varsa ya yeni jüri için dilekçe verilmeli, ya da jüri gelemiyor enstitü bana jüri bulsun denilmeli.
tabi jüri bu süreler içinde toplanabilecekse yeni bir gün ayarlanmalı savunma için, o durumda yeni jüriye gerek yok.
  • ozgur bir kusun hatirati  (23.07.19 20:04:00 ~ 22:40:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.