[]

İnternet sorunsalı

Bi yardım eli dostlar... Şimdi yeni bir eve taşındık. İşte internet baglatalım, dedik. Türk telekomu aradım. Yeni bina olduğu için altyapınız yok falan dedi. Süreç başladı da anladigim kadariyla çoook uzun sürebiliyor. Neyse onun takipçisi olacağımda. O halledilmeye çalışana kadar internetsiz kaldık. Yani telefon paketleri yetmiyor, tahmin edersiniz
Şimdi iki sorum var. Bu işlerden çok çakmadigim için soruyorum. Başka internet sağlayacisina başvursam da ayni sorunu mu yaşarım, yeni bina olduğu için? Bi de bu eve ınternet olayını halledene kadar beni en uygun hangi internet paketi kurtarır? Ne yapmak lazım?



 
su tesisatı olmayan yere a firmasından hizmet alamadığınız için b firmasından da hizmet alazsınız haliyle çünkü tesisat yok.

çözüm turkcell superbox
  • vladimirdökümov  (23.07.19 17:49:05 ~ 17:52:08) 
Fiber yok ise, Türknete başvurabilirsiniz taahüt yok. geçici çözüm olarak , turkcel Superbox'lar falan var paketlerine bakabilirsiniz.


  • kitik  (23.07.19 17:50:37) 
bizim bina da yeniydi. ben ilk taşınanlardandım ama taşındığımda binada uydunet kutusu çoktan kurulmuştu. siz de bakın. genellikle en alt katta depo kısmına koyuyorlar kutuyu. üstünde uydunet yazıyor.

ben uyduneti seviyorum. yollar önce türk telekomdan zar zor paçayı kurtarıp geçmiştim. çok memnunum. hem ucuz, hem de söylediği hızı sağlıyor. ayrıca süper hızlı çalışıyorlar. binada uydunet kutusu varsa talep ettiğiniz gün geliyor ve kuruyorlar, ertesi gün açılıyor. eğer gündüz evde değilseniz akşam da gelebiliyorlar.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.07.19 17:59:35) 
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Altyapı gelene kadar türk telekom mobil wifi aldım. Bir sim kartı veriyorlar 50 gb 64 lira. Sim kartını boşta bir akıllı telefona takıp modem olarak kullanabilirsin.


  • Pertev nail  (23.07.19 19:05:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.