[]

Kedi taşıma çantası önerisi

Memnun kaldığınız/kalmadığınız kedi taşıma çantası varsa önerilere açığım.
Sırt çantası gibi olanlar mı iyi olur? Şeffaf olanlar kediyi güneş altında pişirir mi? Bez mi olsun?
Şu her yerde satılan plastik çantalar uzun süre taşımak için uygun değil malesef. O yüzden ergonomik bir model bakıyorum şimdi.

Teşekkürler şimdiden.

 
Ben şeffaf yana asılan modelle rahat ettim. Çanta gibi yana asmak rahat oluyor ayrıca etrafı görebildiği için kedi daha rahat ediyor, girerken daha az sorun çıkartıyor.
Çok uzun süre güneş altında yürümediğimiz için güneş açısından yorum yapamayacağım. Sadece fermuarı bazen takılabildiği için sokakta aç kapa yapmaya cesaret edemem ya kaçarsa diye. Ev ya da veterinerde sorun olmuyor.

Sırt çantası gibi olanları denemedim hiç.
  • master of ceremonies  (23.07.19 16:02:13) 
Kendim kullanmadım ama havaalanında sırt çantası olup astronot başlığı gibi yuvarlak şeffaf penceresi olanlardan kullanan bi kızla konuşmuştum. Çok rahat olduğunu söyledi, kedi de hiç sıkılmıyomuş. Zaten biz konuşurken de sakin sakin yatmış çevresine bakıyodu. Hem de cinsi bildiğimiz tekir sokak kedisiydi çizgili ve serseri olanlardan.


  • megalomaniac  (23.07.19 16:18:03) 
Üstten açılan modeller kedinizi koymak için çok rahat oluyor.


  • kaset  (23.07.19 19:03:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.