[]

TED konuşmalarındaki dinleyicilerin her şeye gülmesi

İngilizce olanlardan bahsediyorum. Her videoda abuk sabuk şeylere gülüyor bunlar. Mesela kadın "Üzgün olunca çikolata yeriz çünkü bizi rahatlatır." diyor, hemen bir kahkahalar yükseliyor. Ya da adam "Flört döneminde karşımızdaki kişiyle konuşurkenki vurgularımız iş arkadaşımızla konuşurkenkilerden farklıdır." diyor, salon yıkılıyor. Konuşmacılar hep ciddi bir suratla anlatıyor bunları. Çok garip buluyorum ya. Espri anlayışlarımız bu kadar farklı olabilir mi cidden? Benim gibi düşünen var mı hiç?




 
muasır medeniyetlerin ekonomik refahtan dolayı kahkahaları bol oluyor diyerek eyyorlamamı bıraktım.


  • güneyli çocuk  (23.07.19 13:48:08) 
aptallıklarından.


  • orijinal nick bulamadim  (23.07.19 14:24:10) 
o komiklikten değil bence, "üzgün olunca yeriz" diyince aynısını yapanlar istemsiz kıkırdıyor bana da olur bu. "Flört ederken ses tonumuz değişir" de öyle bence, kendini düşünüp aydınlanıyordur sonra "haaaaa lan ahahahh" gibi bir durum bence o. Yoksa espri değil ki hiçbiri.

Bir de sürü psikolojisini de es geçmeyelim. Orada birkaç kişiden tepki gelse çok büyüyordur.
  • nhk ni youkosu  (23.07.19 14:25:31 ~ 14:26:10) 
Ciddi ortam ya, en ufak espri komik geliyor.


  • stavro  (23.07.19 15:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.