[]

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hangi firma ?

daha tercih edilebilir. İlk üçte daha çok Axa, Alllianz ve Mapfre nin adı geçiyor

Bunlardan en sorunsuz hangisidir? Ya da bunların dışında şu firma iyidir

diyebileceğiniz ?

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırken neye dikkat etmeliyim.

Artısı eksisi nedir, bilgisi olan, beni aydınlatabilecek olan var mı?

 
ben mafre kullanıyorum memnunum.

sürekli gittiğiniz bir doktor varsa bulunduğu hastane ile anlaşması var mı sigortanın? ona bakman lazım.
eş/çocuk durumu önemli.
ayakta tedavi ve yatarak tedavi limitleri. bir yılda kaç kez doktora gidebilirsiniz, kaç liraya kadarki tedaviler karşılanır vs.
  • reanarchy  (23.07.19 11:37:43) 
Allianz kullanıyorum memnunum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı, ailecek yaptırdık 2.200 civarı bi fiyattı sanırım. genelde standart oluyor hepsi ekstra ekletmek istediklerine göre de fiyat değişiyor. yıllık 10 limit, ayakta-yatarak tedavi ücret ödemiyorsun. Her muayenede sadece 15TL ücret ödüyorsun bu kadar.


  • suwat  (23.07.19 12:10:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.