[]

Geçmeyen Siğil

Ayak tabanımda bundan tam 9 ay önce çıktı. İlk önce Verrutol ilaç kullandım siğili düşürdü ama aynı bölgede daha büyük halde tekrar çıktı. Sonrasında 15 seansa yakın kriyoterapi uygulandı ancak geçmediği gibi artık ayağın üstüne basmamı bile iyice zorlaştırmaya başladı. En son dermatoloji dahi pes edip cerrahiye yönlendirdi ancak onun da kesin çözüm olmayabileceğini söyledi. Kafayı yedirecek bu arkadaş artık bana :( Zorlu bir siğil ile mücadele edip geçirebilenler var mı? Cerrahi bir çözüm mü?




 
Okutmayı denediniz mi? Bir çok tanıdığım şifayı o şekilde buldu.


  • kckmlqm  (23.07.19 08:42:42) 
  • kckmlqm  (23.07.19 08:44:46) 
cerrah gergin deri yüzeyindekileri alamıyor genellikle çünkü ben oraya dikiş atamam diyor. bana verilen cevap buydu.
cerrah sonra ;
-sen bunu okuttun mu dedi?
-yok dedim ya ne okutması inanmam ben öyle şeylere
-ya dedi bu sonuçta virütik bir şey olduğu için okutma sonrasında bünye bağışıklık kazanıp bunu atabiilir dedi. annene söyle bir iki şey okusun bir deneyin dedi.

denedik. gitti.
  • dedim dedim de kime dedim  (23.07.19 08:54:53) 
ben de okutmayı deneyin diyecektim.
edit. hacı hocaya değil, tanıdığınız birine. anne, teyze falan.

ayrıca şu duyurudaki son cevaptan öğrendim ki, intermittent fasting siğil gibi virütik şeylerin geçmesine yardımcı oluyormuş. araştırınca da doğru olduğunu okudum, çok mantıklı geldi.

eksiduyu.ru
  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.07.19 09:18:53 ~ 10:56:54) 
Bende de çıkmıştı hem ayağımda hem elimde. Aylarca tedavi gördüm aynı senin dediğin aşamalardan geçtim. En başından okut diyenlere “offff” dediğim için kendimi o acılı tedavilere maruz bıraktım. Sonra okuyacak olan kişinin yanına gidememiştim ama giden bi tanıdığım benden aldığı el kremini götürdü ve ordan bana su getirdi. O suyu içtim elimi ayağımı yıkadım. Geçti.


  • megalomaniac  (23.07.19 09:48:28) 
Valla ben kendim okudum kızıma ama geçmedi. Ben kızımın elinde ve ayağında çıkan devasa siğilleri kuru aspirinle defettim.

Aspirini eziyorum, gece yatarken kuru haliyle tam siğilin üzerine gelecek şekilde bantlıyorum. Elindekine hiç medahale ettiğimi hatırlamıyorum ama ayağındakini dezenfekte edilmiş iğne ve makas yardımıyla arada kesip çıkartmıştım. Ama uzun bir mücadele dönemi oldu. 1,5 ay her gün yaptık.
  • SiyamkedisiZorro  (23.07.19 10:42:20) 
ciddi ciddi okutmayı mı öneriyorsunuz?

benim parmaklarımdaki siğiller için cildiye doktoru "yapma ilaç" yazmıştı. eczacı bilimum bir şeyleri karıştırıp bana yapmıştı onu. daha sonra da üzerine nemlendirici sürmüştüm. 5 6 tane siğilim böyle yok oldu.

verrutol'ü kasık bölgemdeki siğiller için kullandım onlar da tekrarlamıştı son cildiye doktoru verrutol kullanımından sonra o bölgeyi sebamedin özel dezenfektan sabunu ile yıka geçer demişti. bir de öyle deneyin.
  • kablelvuku  (23.07.19 10:49:55) 
Foto atsana ne kadar kötü. Cerrahi yöntemlik bir şey olduysa buradaki öneriler işe yaramaz. Benim ayağımda iki kere çıktı. Yere basamıyordum. Dışa doğru basıyordum. Doktora dondurmaya gittim iki seans. Dış kabuk kendini atacak. 5 6 kere gel dedi. Baktım bu iş böyle olmucak. Ayağımı hergün sıcak suda bekletiyordum 15 20dk. O siğilin üstündeki sert nasırlaşmış deriyi kaldırıyordum. Verrutolu sürüp yara bandı yapıyordum. 1 gün bekleyip kurumuş tabakayo kaldırıp tekrar ediyordum işlemleri. Agresif bir şekilde 1 2 haftada ayağımın dbine sondaj açtım. Siyah siyah manipüle olmuş kılcal damarlara ulaştım. Onları kopardım tek tek. Sonra dokunmadım ayağa. Sondaj kuyusu kapandı. İyileşti. 2.si vakada uğraşmadım hiç neredeyse. İlerleyemeden İyileşti


  • glamdr1ng  (23.07.19 10:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.