[]

web whatsapp biri online olunca

tarayıcının x kişi çevirimiçi oldu demesini istiyorum ama böyle bir şey var mı? belirlediğim bir kişi online olunca uyarı versin.




 
Yok malesef.


  • mg3929  (22.07.19 23:42:15) 
msn mi sandın heheh


  • tabirimekruh  (22.07.19 23:49:30) 
var, neden olmasın? bir chrome eklentisi yazarsın ve sunucuda açık tutarsın.

ya da private api ile yapabilirsin. bu tarz işlev görev uygulamalar var app store'da.
  • skid row  (23.07.19 00:10:43) 
var mı bilmem -ki vardır.
ben yine de meraktan ufak bir şey yaptım sizin için. biraz da kendimi eğlendirdim. işe yarar bir şey ise boş kaldığım zaman geliştirir hatta belki bir tarayıcı eklentisi haline getirebilirim.

whatsapp web'i açın, bildirim almak istediğiniz kişinin konuşma penceresini açın. klavyeden f12'ye basın ve developer tools'u açıp console'a gelin. aşağıdaki kodu yapıştırın ve enter'a basın (whatsapp'ınız türkçe ise 'online' yazan yere 'çevrimçi' yazın.). bir kez uyarı bildirim geldikten sonra tekrar gelmez. sekmenin ismini değiştirir.

paste.ubuntu.com

sayfayı yenilediğinizde ya da tekrar ziyaret ettiğinizde bu kodu yeniden çalıştırmanız gerekir. eğer işinize yarar ve hep kullanmak isterseniz userscript ya da tampermonkey gibi eklentiler ile bunu otomatize edebilirsiniz.
  • biseysorcaktim  (23.07.19 00:27:50 ~ 00:39:30) 
Tarayici demez. Telefonun der. Gizliyse hic demez.


  • baldan kaymak  (23.07.19 07:50:22) 
@biseysorcaktim mükemmel !


  • MustafaCan  (23.07.19 17:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.