[]

Norm enderin mekanın sahibi dissi hakkında ne düşünüyorsunuz

Bence göte göt dedi kral çıplak dedi

www.milliyet.com.tr


 
"nasıl dinliyosunuz ya bu insanları?" şeklinde düşüncelerde boğulmama sebep oldu. videoyu açıp 15 saniye sonunda kapattım.


  • viyana kangurusu  (22.07.19 17:13:52) 
diss gibi diss ben çok beğendim.


  • carabelli  (22.07.19 17:17:09) 
ezhel de ben fero da dinlemem bana hitap etmez, vasat bulmuşumdur her zaman arabesk rap tarzı, benim için norm ender de çok bir şey hitap etmez, özetle saçma sapan olaylar gençlerin bunlarla beyinlerini doldurması bile hata.


  • aretwoane  (22.07.19 17:28:07) 
Şarkının en sonunda eski bir şarkısının (rap dersi) müziğini kullanarak finali yapıştırmış güzel de olmuş.


  • olaylar olaylar  (22.07.19 17:33:29) 
aklımdan ilk geçen "bu kim lan?" oldu. daha ezhellere ben ferolara alışamamışken. konuyu da bilmiyorum ama öyle laf geçirme vs gibi gelmedi bana. hatta bu çocuğun diğerlerinden ne farkı var onu da anlamadım. auto-tune yapmıyor sadece. 2000'lerin başında kısa bir süre dinlemiştim türkçe rap'i. sagopa'yla fuat'la ceza'yla sahtiyan'la falan muhabbet etmiştik. konserlerine 50 kişi zor geliyordu. o zamanlar daha sert girerlerdi birbirlerine, şimdiki çocuklar çok ılık. tabi türkiye aynı türkiye de değil. falan filan.


  • sir gawain  (22.07.19 17:55:39 ~ 17:59:08) 
Eksik etek sarkisiyla unlenen birinin populer kulturu elestirmesini abesle istigal buluyorum. Kaldi ki bunu hep yapiyor. Yukseliste olan birini gordugu zaman cikip 17 yas kitlesinin sevecegi isleri yapip biraz para yapip cekiliyor sonra.


  • Deathrow  (22.07.19 21:18:43) 
viyana kangurusu +1000

hakkaten nasıl katlanabiliyorsunuz bunlara ya. adamlar milleti sanki hipnoz etmiş, ne idüğü belirsiz şarkılar yazıp kendilerini dinletiyorlar. şakasına bile dinlenmez bunlar, neden bunlara ısrarla prim veriyorsunuz yahu.
  • nothing in my way  (22.07.19 21:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.