[]

Telefon tavsiyesi

Burdan bi arkadaştan bilgisayar tavsiyesi almıştım ve aşırı memnunum, hangi telefonu alacağımı da size sorayım dedim :)

4 yıldır iphone 6 kullanıyordum, memnundum, bataryası tamamen bittiği ve artık hiç şarj olmadığı için servise gönderdim ama ekran da kırık ve darbeli olduğu için bataryasını değiştirmeyiz diyorlar, ancak yenisini gönderebilirlermiş 2000 tl'ye. ben de istemedim, geri gönderecekler. şimdi 2000 tl civarında başka bir telefon almak istiyorum.

telefonu genelde modem gibi kullanıyorum, personal hotspot açıp bilgisayardan internete giriyorum, bu yüzden aradığım telefonda bu özellik olsun ve habire şarja takmam gerekmesin yeter.. oyun moyun desteklemesine gerek yok.

okuyorsa pseudologia fantastica'ya selam olsun, tavsiye vereceklere şimdiden teşekkürler

 
redmi note 7 alınabilir.


  • bahoho  (22.07.19 16:04:49) 
m20

5000 Mah batarya var. Daha ucuz diyorsanız M10
  • baldan kaymak  (22.07.19 16:30:40) 
Redmi note 7 +1
2 aydır kullanıyorum, şarjını elime yapışık olup da hayvani parlaklıkta kullandığım halde gün içinde bitiremiyorum.

  • bir nick var benden iceri  (22.07.19 17:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.