[]

Konum kullanmayi bilmiyorum

Birisinden bir adres istediğimde şak die konumu atıyor ama bununla napacagimi bilmiyorum. Harita üzerinde bir nokta görülüyor ama teknolojiden o kadar uzak tayim ki yine tarif istiyorum. Falanca lokantanın yanı filanca restoranın üst katı vs. Konumla nasıl barışa bilirim? Aracım yok yani yayayim. Ama bu adres işi öyle bir konum lobisine dönüşmüş durumda ki cildiracagim. :D




 
Yol tarifine basiyorsun, sonra yayayi seciyosun. San yaya olarak nasil gidecegini gösteriyir. Ya da toplu tasimayo ve ondan inince ne yapacagini da


  • red g  (22.07.19 13:44:26) 
biraz fazla çaba sarf ediyorsunuz gibi geliyor bu konum işiyle barışmamak için. google/android için konuşuyorum; karşınıza gelen ekranlarda sadece size atılan konuma tıkladığınızda, haritalar uygulaması açılacak zaten. ardından yol tarifi'ne tıklayacaksınız, ve üstte size seçenekler sunacak, otomobille, otobüsle, yaya veya taksiyle şeklinde. yaya olana dokunup başla diyeceksiniz, o da sizi yönlendirecek. toplamda üç-dört tık yani. o kadar kolay ki, şu anda debelendiğinize lanet edeceksiniz bir kez alışınca.


  • gkhncnzdgn  (22.07.19 13:59:47) 
adres tarifi diye bir şey kalmadı artık, bu teknolojiye ayak uydurman gerekir.
inan hayat kaliteni yükseltecek bir olay konum paylaşımı. diğer arkadaşların da anlattığı gibi 2-3 dokunuştan ibaret.

  • teritori  (22.07.19 14:15:46) 
Android kullanıyorsanız üst menüyü indirip Location ı açın. Sonra sizi mavi konum olarak işaretler harita. Yönlendirme/Directions diye bir yer açılıcak ekranda. Tıklarsanız size tarif eder. Üsste adam araba falan görürsünüz. Yürüyerek gidiyosanız adama dokunun.

Not: hayattan tat alma aralığınız artıcak, adres bulma güveni diye birşey var insanlar arasında heheh
  • baldan kaymak  (22.07.19 16:12:42 ~ 16:13:29) 
herkes nasil yapacaginizi yeterince aciklamis zaten. navigasyonu okumaz bazen biraz zor olabiliyor. bir iki kere kullandiginizda herseyi kavrarsiniz zaten. su anda bana birisi yol tarif etmeye basladiginda lafini kesip bana konum at diyorum. herkesin tarif becerisi, onemli gordugu noktalar farkli. goturdugu yollar farkli. Google ne guzel en kisa yoldan, trafik falan herseyi hesaplayip goturuyor beni. restaurant, nalbur, hastane aramakla ugrasmak daha buyuk dert.


  • crucio  (22.07.19 16:32:24) 
^ bir kere google i denedim. Cok ara sokaklara saptiriyor. Yandex bu konuda daha mi iyi acaba?


  • Professor Wild  (23.07.19 12:32:38) 
bariz bir fark yok, ben daha çok google kullanıyorum. e ara sokaklara saptırıyorsa daha kısa olduğu içindir, siz istediğiniz yerden gidersiniz o sizin takip ettiğiniz yola göre rotanızı günceller zaten.


  • gkhncnzdgn  (23.07.19 15:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.