[]

biz simdi neyiz?

"uzak mesafeden iliski yurumez" derdim hep sevgilisinden uzaga tasinanlara.

cok hesapsiz konusmusum. benim durum sevgiliden uzaga tasinma degil gerci, hala kacis payim var :)

konuya geleyim. kasim ayinda okcupid uzerinden bir amerikali ile tanistim. bulundugum ulkeye geldi. ikimiz de avrupanin farkli ulkelerindeyiz. yakin degil, direkt ucus bile yok her mevsim.

yaslar, 35-32

oteli vardi ama hep bende kaldi. ben uc gun takiliriz gider diye dusundum. sonra ikimizin de Aralik ayinda nerdeyse ayni gunler icin Berlin bileti oldugunu fark ettik ve icten ice sevindi filan bu.

neyse gitti bu 3-4 gun sonra. ama soyle tuhaf bir sey oldu. gittikten bi saat sonra bana yazdi "200 euroya bilet var, benim de pazar gunune kadar vaktim var. 3 gunlugune gelsem ok mi senin icin? ben de eh ok dedim ama hava sartlari sebebiyle o ucak iptal oldu sonra.

buralari anlatiyorum cunku benim sok oldugum kisimlardi.

neyse efendim. berlinde beraber kaldik tabii ki. bu arada el ele tutusmuyoruz, disarda opusmuyoruz filan. surekli fotograf cekiyor ama asla selfie veya ikimizin fotosu degil. sokaklar, guzel binalar filan.


bu arada her gun konusuyoruz whatsapptan. bos gunumuz yok. sevgi sozcukleri degil asla. genel, trump tayyip filan.

istanbula bilet aldim ocak ayi icin. soleyince heycanlandi. nezaketen gel sen de dedim, gelirim dedi, geldi :D

istanbul'da yururken elimi tuttu durduk yere filan. bara gittik arkadaslarimin yaninda optu filan.

bulundugum ulkeye geldi sayisiz(8-10 defa) defa geldi. boyle 10 gun arayla geldigi oluyordu.

ben hic gitmedim zira oturum kartimin yenilenmesini bekliyorum araliktan beri.

istanbul'a doyamadi. almadigi kupa aklinda kaldi. caydanlik goturdu filan. yine gidiyoruz bi dahaki ay.

her neyse arkadaslar, benim kafam karisik bu arkadasla. zira iliski mi yasiyoruz ne yasiyoruz anlayamiyorum. iliski olmamasi umurumda degil ama 35 yasinda bir kadin olarak sinirlarimi bilmek istiyorum. ayda bir gorusmek bile cok az benim icin. ben istedigim zaman gorebilcegim bir adamla olmak istiyorum. yoksa hoslanmiyor degilim.

biz simdi neyiz demek istemiyorum. ilk zamanlar baskasiyla gorusuyor musun diye soracaktim bi arkadasim engelledi. simdi ise cok gec.

ha bu arada istanbul harici el ele tutusmadik hic. opusme desen o da yok. bir tane beraber fotografimiz var o da kalabalik foto, arkadaslarimla.

bu arada sadece yatiyoruz gibi de anlasiliyor olabilir ama bilakis benimle bi seyler yapmak istiyor. her gun disari cikiyoruz. aksam gene cikiyoruz iciyoruz filan. yani ya benimle olmak istiyor gercekten ve tarzi bu, ya da baska kimsesi olmadigi icin benimle...

aklimda bi suru sey vardi da unuttum yazarken. hof.

 
öncelikle anlattıklarınızdan sanki çok çekingen bir tip değilmiş gibi geldi bana.
ama belli ki aranızda bir iletişim kopukluğu olmuş. hani amerikalılar avrupalılar türklere göre daha açık sözlüler ilişkilerde. ve 6 -7 ay olmuş daha hiçbir şey demedi mi ilişkiye dair? hani baya da emek harcamış gelmiş gitmiş vs. amacı başka şeyler olsa zaten o uygulama ile her ülkede bir şeyler yaşayabilirdi.
ama böyle niyet okumak oldukça yoruca bir iş. bence açık açık konuşmak insanı çok rahatlatan bir şey. çekinmeyin aklınızdaki her şeyi sorun. sizin de niyetiniz önemli tabii.. siz ne bekliyorsunuz önce onu netleştirin sonra adama açılın bence...
  • omonia  (21.07.19 22:51:00) 
ben pek iliski istemiyordum sahsen ama bayaa alistim koftehora.

cekingen degil, bu duygulardan uzak gibi sadece. cok duzenli bi hayati var. ilsikiye dair bisi demedik ama iliski gibi yani aramizdaki sey.

birkac defa gelince konusalim filan dedim "boyle deyince korkuyorum" dedi.

dur bakalim, patliycam yakinda sanirim.
  • tipota  (21.07.19 22:57:53) 
Hof benim de içim şişti okurken.duygularınızı,kafanızdaki soruları ifade etmekten neden çekiniyorsunuz anlamadım.sorun içinizden geçenleri.ki amerikalılar gayet açıksözlüler her konuda.eminim lafı hiç dolandırmadan o da içindekileri, niyetini söyleyecektir.


  • astrid  (21.07.19 22:58:12) 
ben cekinmiyorum ama engellendim hep bir sekilde. sana rahat batiyor diyorlar.

simdi de acikcasi olumsuz bir sey duymak istemiyorum.
  • tipota  (21.07.19 23:01:14) 
ama belki de olumlu şeyler duyacaksınız. adam o kadar gelip gittiğine göre belli ki size karşı pek boş da değil. ama asıl niyetini maalesef sormadan bilemeyiz. belli bir süre avrupada gönül eğlendirip sonra hoop amerikaya mı dönecek, böyle bir şey olacaksa bunu şimdiden öğrenseniz daha iyi olmaz mı?
siz bağlanmaya başlamışsınız sanki :) o yüzden bence bir adım atmakya fayda var.
rahat batıyor derken? arkadaşlarınız sizin hep carpe diem modunda mı takılmanızı istiyorlar?
onların değil de sizin ne istediğiniz önemli.
  • omonia  (21.07.19 23:23:16) 
yok o da amerikaya donmeyi dusunmuyor. yasadigi yerden mutlu (bakin burasi cokomelli, yasadigi yerde mutlu ve benim yasayamayacagim kadar pahali bir yer)

isi gucu var duzenli ve birkac yildir avrupada zaten.

baska bir nokta da sanirim 7. turk kiz arkadasiyim. bu onemli bir detay olabilir.

basta "ajan mi acaba lan ahahuha" diye geyik cevirmistik.
  • tipota  (21.07.19 23:52:26) 
"ben pek iliski istemiyordum sahsen ama bayaa alistim koftehora."

bunu ilk günlerde havalı görünücem falan diye adama hissettirdiysen, yarın öbürgün "but you said.." diye kafana vurabilir.
  • twelfth  (22.07.19 08:26:33) 
Gelince konuşalım falan dedim, “böyle diyince korkuyorum” dedi(burasından hoşlanmadım)
7.Türk kız arkadaşıyım(bunun sayısını gerçekten söyledi mi?!neden?)

  • megalomaniac  (22.07.19 08:41:28) 
Korkuyu hemen yanlsj yorumlama belki ayrilmak istedigini dusunmustur. Bu arada mesela elimi tuttu sonra tutmadi diyorsun ya sen tutmuyor musun, ben anlamadim hep onun mu sekillendirmesine biraktin.
Ama su 7 olayi beni de rahatsiz etti sanki fetis gibi ne acayip

  • red g  (22.07.19 09:01:27) 
açık açık sor biz şimdi neyiz diye. tabi yatakta sorma. salla bu ekşicilerin biz şimdi neyize olan ön yargılarını. taa abd den kalkıp geliyorsa siz şimdi bir şeysiniz gibi.


  • gameofannen  (22.07.19 09:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.