[]

Arabanın USB girişi bozulmasın diye ne yapılabilir?

Merhaba, malum bu usb girişleri çok çabuk bozuluyor. Bilgisayarlarda ya da arabalarda. Sonra takınca okumuyor, takılmadı görünüyor vb. Arabada da tek giriş var ve ben devamlı usb bellek değiştiriyorum. Haliyle bozulma ihtimali artıyor. Bunun için ne önerirsiniz? Girişi temiz kullanmak için?




 
Minik bir USB hub alıp ona takip çıkartabilirsiniz


  • kisa  (21.07.19 18:31:39) 
Elektrik akim meselesi bozuyor onlari.

Bluetooth ozellikli bir radyo alin yada bluetooth kiti alin. Kit 30 radyo 100 lira n11 de
  • baldan kaymak  (21.07.19 18:32:38) 
@baldan kaymak radyo ile alakası yok. usb ayrı yerde. dokunmatik ekrandan usb'nin içeriğini seçiyorum. sorunum usb girişinin kendisiyle.


  • iddaaci  (21.07.19 18:35:52) 
kisa +1

çok takıp çıkarma. bilgisayar gibi niye sürekli usb takıp çıkarmak gerekiyo ki?
  • (s)AINT  (21.07.19 18:38:07) 
Dişi-erkek USB kablolar var. Bulabildiğiniz en kısasını alın. Kablonun soketi eskimiş olur.


  • reactionic  (21.07.19 19:11:54) 
@iddaaci aliexpress e bak ucuzu varsa stokla yoksa usb port coklayici. 3 lu alsan kafi herhalde bozulma suresine gore goturur seni.


  • baldan kaymak  (21.07.19 20:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.