[]

çalışma saatleriniz/motivasyonlarınız

evet duyurucular,
çalışma saatlerinizi ve motivasyonlarınızı paylaşır mısınız?
bugüne kadar freelense takıldım. düzenli bir maaşla çalışmayı düşünüyorum.
fakat bu saatler meselesi düşündürüyor.
siz nasıl başa çıkıyorsunuz?

sabah 7:30'da işe gidebilen var mı? veya akşam 18:30'da işten çıkmak nasıl bir duygu?

samimiyetle cevaplar verirseniz mutlu olurum, iyi günler.

 
8.30-16.30 arası çalışıyorum.

Benim de işe karşı zerre kadar motivasyonum yok. Çoğu insan iyi bile buluyor çalışma saatlerimi ama ben haftanın 5 gününün 8 saatini bir hiç uğruna satıyormuşum gibi hissediyorum.
  • ms brownstone  (21.07.19 14:58:48) 
para dışında bu aralar malesef benim de yok. o parayı da freelance bi sistem oturtup kazanmayı cok isterdim tabii ki.
çalışma saatlerim 9-6 + bazen mesai.

  • blacksky  (21.07.19 15:03:02) 
Ortalama 6.15de evde oluyorum kalan zaman bana yeterli geliyor. İlk calistigim firmada eve 8.30da geldigim oluyordu yemek yedin, iki ayagini uzattin derken yatma saati, bana köle hayati gibi gelmisti. Yani eve vardigin saat onemli 7 ve sonrasi yorar.


  • pofudukayi  (21.07.19 15:26:52) 
sabah 7.15 te evden çıkıp akşam 7de evde oluyorum. haftada bir-iki gün fazla mesai yapmam gerekebiliyor ve o zamanlar 9-10 gibi evde oluyorum. bu hafta 3 gün fazla mesai yaptım. gerçekten bazen sinir katsayım tavan yapıyor, hele ki haftasonu da evde pinekleyerek geçirirsem (mesela bu haftasonu -.-) delirecek gibi oluyorum. mutlaka haftasonu değişik bir şey yapıp bu gerginliği üstümden atmam gerek.

ama sorarsan hala işimi seviyorum derim. önemli olan işyerindeki huzur bence. yoksa 6da evde olsam da o gece bana yetmeyecek ki. müdürüm ve çalışma arkadaşlarımla aramız çok iyi. herkes birbirine karşı çok anlayışlı. hepimiz bir an önce evimize dönmek istiyor olsak da, madem mecburen buradayız, bari beraber keyifle çalışalım kafasındayız. sinirimizi birbirimizden çıkarmıyoruz. bir de yaptığım işi seviyorum, eğlenceli geliyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (21.07.19 16:11:50) 
Şimdiye kadar tek bir işte 9-6 çalıştım, onun güzel tarafı şu, 6'dan sonra çıkıp gidiyorsun, dünya yansa umrunda değil. Freelance çalışırken bir saat sınırı olmadığı için "aman şurayı düzelteyim, burası daha iyi olsun" derken normalde çalışacağımdan daha fazla çalışıyordum.

Onun haricinde irili ufaklı başka firmalarda da çalıştım, hepsinde esnek mesai opsiyonu vardı. Akşam bi işim yoksa fazladan 2-3 saat daha takılıp cuma erken çıkma, pazartesi geç gelme atraksiyonlarına giriyordum. Sektörünü bilmiyorum ama bu esneklik olayı var yani, firmalar uyguluyor.

Şu an ise remote çalışıyorum, düzenli maaş var ama mesai olayı yok :) Bundan sonra bi ofise dönmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum.
  • plutongezegendegilmi  (21.07.19 17:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.