[]

doğum günü hediyesi olarak olur mu?

Ey Romalılar,

6-7 aylık güzel giden bir ilişkim var. Ben erkek tarafıyım, kadın tarafı 27 yaşında bu aralar akademik sınava hazırlanıyor dolayısıyla günde 10 bardak kahve içiyor.

Ben de birkaç sevimli kupadan oluşan bir set alayım diye düşündüm. Hem kullanır, hem beni hatırlar. Sizce iyi fikir mi? Size yapılsa beğenir misiniz? Ve eğer nereden alabileceğim hakkında bazı önerileriniz varsa çok mutlu olurum. :)

edit: akşam yemeği ve kahvaltı da ayarladım güzel bir yerde.
edit2: maddi olarak bir çıta belirlemedim farketmiyor fiyat.

 
olur, ben beğenirdim. hatta yanına bir paket kahve ve çikolata da koy.


  • pati  (21.07.19 11:54:46) 
27 yaşında bir kadına sevimli kahve kupası almadan önce bir kaç kez daha düşünmeni öneririm. Bana yapılsa ben beğenmem. Daha özel, daha kişisel, daha klas bir şeyler isterdim. Maddi durumunuzu bilmemekle beraber çıtayı daha yukarda tutmanızı nacizane tavsiye ederim.

Pahalı bir hediye değil kastettiğim şey. Özel bir şey yapmanız. Mesela bir haftasonu kaçamağı sınav öncesi kafasını dağıtması için farklı bir mekana gitmek. Araba varsa günübirlik bir yerlere kaçmak, yıldızları izlemek, çok güzel bir yerde yemek yemek vb.

Atmosfer yaratmak en değerli hediyedir bence.
  • medre  (21.07.19 11:59:55) 
@medre Maddi olarak bir sınırım yok, kolye, çanta vs almak istemedim bu sefer, yoksa zaten başka bi şehre gidip güzel bir yerde akşam yemeği ve kahvaltı yapacağız, bunları ayarladım. Bunun yanında da işte bir hediye almak istedim, ki kendisi pahalı şeylere pek değer vermiyor zaten. Ama bu hediye olayını beceremiyorum. Biraz daha düşüneyim :) Eğer hediye fikrin varsa alabilirim :)

@beta version evet fikri aldım, biraz yaratıcılığıma kaldı )

@respect @pati tesekkürler bi karar vereyim )

@msb termos fikri mantıklı gelmeye başladı )
  • megacracker  (21.07.19 12:14:02 ~ 12:19:59) 
Bi kahvesever olarak kupa alinsa hosuma giderdi ama sicak tutacak termoslu bir sey daha da hosuma gider. Su siralar starbucks'ta guzel bi termos serisi var biraz pahali ama turkuazina hasta oldum resmen. Yanimdaki kiz arkadaslarim da bayilmisti. 130 tl civariydi sanirim.


  • msb  (21.07.19 12:14:09) 
Bence Starbucks ne kadar başarılı olsa da, ana akım yerleri -özellikle kıymetli birine hediye almak için- tercih etmemeye çalışın.

Kupa seti yerine lezzetli kahveler demleyebileceği, şık bir alet (sifon olur press olur amerikan press olur) alabilirsiniz. Kupayı da set olmasa da bir tane alırsınız?
Bir de stresinden kurtaracak bir uygulama, düzenli yapacağı bir şeyler ile tanıştırırsanız çok çok güzel bir hediye olur. Neticede herkes her objeye ulaşabilir ama birisi için fikir bulup ona hediye etmek paha biçilemez.
  • Etanglement  (21.07.19 13:23:37) 
@etanglement çok haklısın, ben de gittim moka pot +kahve+1 kupa ile işi bitirdim bu saha güzel oldu teşekkürler :)


  • megacracker  (21.07.19 17:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.