[]

Bkm express para gönderme hakkında

şimdi kullananlar biliyor, haftasonu ve tatil günleri de dahil enpara karttan başka bir debit karta anında para gönderilebiliyor. şimdi, benim anlamadığım sonuç olarak bu işlem para transferi ve 2 farklı banka arasında olduğu için merkez'in denetlemesi gerekmiyor mu? yani tatil gününde bu kontrol olmuyorsa ki zaten normalde de gönderdiğim de anlık yani onayla tuşuna basar basmaz karşı hesaba geçiyor bu nasıl mümkün olabiliyor? hesaba para gönderme ile arasındaki fark nedir ki? neticede karşı debit karta gönderilen para aynı zamanda kartın bağlı olduğu vadesiz tl hesaba geçiyor. çok çok şükela bir hizmet ama mentalitesini hala anlamış değilim.




 
büyük ihtimalle altyapısında bunlar vardır:
www.visa.com.tr
www.mastercard.com.tr
  • inheritance  (21.07.19 13:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.