[]

bazı kadınlar kendilerini neden jiletliyor

ortak özellikleri uyuşturucu kullanmaları sanırım. koldaki faça izi ne anlama gelir




 
ergenlik


  • olaylar olaylar  (19.07.19 23:40:20) 
kendine zarar verme durtusu. bundan keyif aliyorlar sanirim.

bende de trikotillomani denilen bir sorun var. istemsizce kirpik ve kaslarimi yoluyorum kucuklukten beri. icten gelen bir istek, sebebini tarif edemem. tek bende var sanirdim ama baya bir kiside varmis bu durum. kendine zarar verme durtusunun en dusuk seviyelerinden biriymis. cok sukur muptezel degilim ama bu durtu yok edilemiyor xs
  • onkiloversemtamamım  (19.07.19 23:45:05) 
kadınlarla sınırlı değil bu erkekler de yapıyor, sebebini bilmiyorum, alkol, uyuşturucu madde kullanınca böyle saldırgaşan ve kendinin jiletleyince sakinleşen tipler var. hatta ilginçtir görünen yerlerini jiletlemeyip bacaklarını sırtını falan kesen insanlar görmüştüm geçmişte. kadın erkek farketmiyor. ulan kendinin kesiyosun ama görünen yerlerinde olmasın istiyorsun, manyaklığın değişik bir hali. askerde bi vatandaş görmüştüm, yüzü hariç elinin ulaşabildiği heryerde jilet üstüne jilet üstüne jilet izi vardı, yani adam periyodik jiletliyordu kendini.


  • Fodera  (20.07.19 00:03:02 ~ 00:03:57) 
barzoluk cinsiyet gözetmiyor.


  • Efoody  (20.07.19 01:13:58) 
Psikolojik sorunları olanlar. Yaşadığım yerde de var böyle insanlar ve intihara kalkışanları var. Eski kız arkadaşımın kardeşi maalesef 3 sefer denedi sanırım. Kolları bacakları da jilet izi olmuş hep.


  • senolll  (20.07.19 02:06:16) 
Benim sol bileğimde var öyle bir jilet kesiği görüntüsü. Hatta dikey kesik. Ağaç dalı kesti daha çocuktum. Benimle birlikte iz de büyüdü. Bazen saatle falan saklıyorum. Belki benimki gibi jilet gibi görünen ama olmayan istisnalar da vardır.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (20.07.19 09:12:48) 
barzoluk eziklik diyen arkadaşlar cezaevine gelin de neden yaptıklarını bir sorun.koldaki faça bir anlama falan gelmez. genel olarak büyüklerinden gördükleri öğrenilmiş bir davranış ve düşük sosyo ekonomik çevrede oluyor. uyuşturucu kullanıyor bu sebepten denemez ama genel olarak ortak özellik olabilir.


  • mikahakkinen  (20.07.19 10:56:03 ~ 16:50:52) 
Ergenlikte bunalim/psikopat/arabesk takilmak. Ergenlikte kizlarin %95'i dertlidir. Derdi olmasa da dertlidir. Dert yoksa dert uydurur yine dert bulurlar. Bazi bu dertli takilma surecinde cool olayim diye sigara ve faca da ekliyor olaya.

Ne anlama gelir dersen kizla yatman cok daha kolay anlamina gelir facasiz bir kiza gore.
Gonollomo yopmoyon demeye gelecekler simdi.
  • stavro  (20.07.19 11:01:37 ~ 11:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.