[]

aldatıldığınızı nasıl anlamıştınız?

eşinizin veya sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlamıştınız? bunu öğrendiğinizde ve ona söylediğinizde onun tepkisi ne olmuştu?

editto: sevgili kardeşlerim, arkadaşlarım, büyüklerim.. özelden onlarca mesaj geldi. eyw iyi hoş da neden buraya yazmıyorsunuz yahu, aldatılan ama bunu farkedemeyen veya ispatlayamayan dostlarımıza bi faydamız olsun (:


 
ben askerdeydim
telefonda sesi bir garip gelmeye başlamıştı normale göre
konuyu deşince itiraf etti
  • superb  (19.07.19 14:07:45) 
Üniversitedeyken çift sim kartlı telefonu vardı o zamanki sevgilimin , öbür kartına öbür sevgilisinden mesaj gelmişti , hiç bir zaman itiraf etmedi , ama sonra başkalarından duydum olayların aslını


  • proustun bir aski  (19.07.19 14:11:53) 
Hastalık derecesinde paranoyak değilseniz eğer insan bir şekilde anlıyor ya. Hissediyorsun. Nasıl aldatıldığımı yazsam çok uzun olacak. Çok garip bir oyunun içinde bularak öğrendim aldatıldığımı. Aldattığı kişi aradı, mesajlar attı falan filan(beni aldatan kişi ile danışıklı olarak) O kadar karışık ki. Neyse.

Aslında çok zor değil aldatıldığınızı anlamak. En başta dediğim gibi eğer 'aşırı' derecede şüpheci, paranoyak vs değilseniz karşınızdaki kişi bunu çok kolay belli ediyor. Anlayamıyorsanız geçmiş olsun.
  • bitchesaintshit  (19.07.19 14:24:45 ~ 14:27:42) 
beklemediği bir sabah evine gitmiştim. lavaboya gitti ve mesajları gördüm. hazırlıksız yakalandı garibim.


  • sadakatsiz  (19.07.19 14:26:10) 
whatsapp engellenenlere hep bi bakın


  • same idiot  (19.07.19 15:35:21) 
@birkesigordum ablası ayarlamış ne demek ya? hangi tarikattan bunlar tövbe tövbe


  • everythingok  (19.07.19 22:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.