[]

televizyon anteni

arkadaşlar böyle büyük olanlardan çanak anteni risivırı olanlardan değil, bildiğiniz tv nin üstüne konanlardan ufaklardan almayı düşünüyorum. en verimli kullanabileceğim hangileridir aceba? ya da ne tavsiye edersiniz? öyle çanak antendi falan uğraşmak istemiyorum güzel güzel tv izlemek istiyorum o kadar :(((




 
antenin kalitesi gercekten o kadar fark etmeyecek. yani tabii ki fark edecek ama mucize yaratmayacak sonucta. eger tv sinyalleri geliyorsa, hepsine ayni geliyor. yani en ucuzundan baslamak cok mantiksiz olmaz. istanbul'un cogu yerinde sokakta 5 liraya satilan antenler is yapiyor mesela.


  • co2s2  (08.04.10 11:45:31) 
bu antenler pek fazla işe yaramaz özellikle eviniz alçak bir yerdeyse veya yüksek binaların arasındaysa çanak en mantıklı seçim olurdu.
benim evim yüksek bir yerde tv'nin sadece kendi anteni(bir adet düz alüminyum çubuk) ile çok net bir şekilde tv izleyebiliyorum burada önemli olan sinyal gücünün miktarı.

  • sealth  (08.04.10 13:08:15) 
edirne'de biz kulaklık kullanıyoruz. ucundaki mıknatısların daha iyi yayını aldığına dair bir totem uydurduk kendi kendimize. ama bilemem tabi istanbul'da bulunan vericiler ne derece başarılıdır bu konuda. burada anten takmasan dahi parmağını yaklaştırdığında bazı kanallarda görüntü elde edebiliyorsun. kulaklıkla 18 türk, 6-7 yunan, 3-4 tane de bulgar kanalı elde edebiliyoruz.


  • xeuszt  (08.04.10 15:14:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.