[]

Babaya akilli telefon

Selam,

Babam iphone se kullaniyor, hem boyutu hem de eskimesinden/sıkıntı cikartmasindan dolayi degistirelim diyoruz.

Fiyat olarak 2000 asagisi dusunuyoruz ancak o aralikta o kadar cok telefon var ki neye bakacagimi sasirdim.

huawei'yi yaptirimlar sebebiyle dusunmuyorum, yaptirim olaylari olmasaydi alacagim telefon olurdu. Samsung - xiaomi bakiyorum haliyle. Cok ucaun kacsin istemiyoruz, asagidakileri cikarttim ben ama hangisi daha mantikli bilemedim. Orta yolu secip m20 alasim var aslinda.

Xiaomi redmi note 7 64gb 1849tl - bu pahali geliyor
Samsung galaxy m20 1579tl - bu tam ortada, al beni diye bagiriyor.
Xiaomi redmi s2 1199tl - bu da bir sene sonra kullanilamaz gibi geliyor.

 
Mi 8 lite


  • Trene çelme atan adam  (19.07.19 11:57:32) 
eşimin kardeşi samsung a20 kullanıyor (şu 4000mha bataryalılardan). gayet memnun telefonundan. ben de biraz kurcaladım fiyatına göre oldukça iyi bir telefon.


  • teritori  (19.07.19 13:15:22) 
babaya ;

Xiamoi red mi 5 plus 32 gb
metro markette 1.150 tl ye aldım.
  • xdenizx  (19.07.19 14:14:03) 
Xiaomi Redmi note 6 alın eğer 7 pahalı geliyorsa.

Bununla birlikte iPhone’dan sonra android’e geçmek babanızı zorlayabilir, bu yüzden 6s de bakabilirsiniz (Temiz, ikinci el)
  • derleme  (19.07.19 20:01:19 ~ 20:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.