[]

booking.com rezervasyon iptali

selamlar,

schengen alınan bir ülkeye gitmek için otelin birinden bir rezervasyon yaptırdım. dikkatsizliğime geldi, ücretsiz iptal edilebilen bir rezervasyon değil. bunlar kredi kartımdan çekim yapamamış, mail atmışlar. sonradan öyle oldu böyle oldu, benim tatil işi yalan oldu. yani o ülkeye değil, vize istemeyen başka bir ülkeye gideceğim.

şimdi bu adamlar da 305 avro istiyor rezervasyon iptali için. kredi kartımdan çekim yapamıyorlar, "rezervasyonu iptal etmek için çalışır bir kredi kartı tanımlayın, paşa paşa 305 avro çekelim, sonra iptal edin." diyorlar.

ben de bunu yapacak durumda değilim. onlar da kartımdan para çekebilecek durumda değil.

yapmazsam ne olur, onu merak ediyorum. var mı benzer şey yaşayan? yarın bigün başımı belaya sokmasınlar da avrupa'ya çıkmak istediğimde.

not: benzer durumlarda ücretsiz rezervasyon iptalini kabul eden oteller var, bizzat şahit oldum. bunlar o isteği reddetti.

 
aynısını arkadaşım yaptı. hakkınızı helal edin diye de mesaj attı. yapacak bişileri yok.


  • ozdek  (18.07.19 22:58:53) 
merhaba ayni durum basima gelmisti. otele mail atip durumu anlatmisim iptal etmislerdi. sizin otel reddetmis. ben otelden cevap gelene kadar epeyce de arastirdim internetten. belirttigim kredi kartini iptal ettirmeyi onermis reddittekiler. sonuc olarak bildigim kadariyla cekemiyorlar. eger sizin icin sorun degilse karti iptal ettirip yeni istediginizi de yurtdisina kapattirirsaniz cekme ihtimalleri kalmiyor diye biliyorim ben


  • ta leukippos  (18.07.19 23:15:39) 
benzer durumlarda ücretsiz iptali kabul eden oteller bunu zaten baştan belirtiyor şu tarihe kadar ücretsiz iptal edebilirsiniz diye.

Bankayı arayıp kartım kayıt iptal etmek istiyorum de. yeni kartı çıkarıp göndersinler kart no da değişiyor böylece ödeme yapmak zorunda kalmazsın. ancak o booking hesabını da tekrar kullanamazsın.
  • ayin yazari  (19.07.19 10:02:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.