[]

Siyah ayakkabıyla beyaz çorap giymek neden kınanır

Siyah ayakkabıyla beyaz çorap giymek neden kınanır

Bir türlü anlayamıyorum siyah ayakkabıyla beyaz çorap giymek neden kıroluk oluyor.


 
Hiçbir nedeni yok, keskin bir zamanı geçmiş moda anlayışı. Kahverengi takım elbise de çok kınanır mesela, Özellikle bankalarda dalga geçerler giyenle. Tamamen trend meselesi. Oldukça da eskimiş bir bakış açısı, taa klasik takım elbiselerin moda olduğu dönemden kalan bir şey. Bugünün modasına bakacak olursanız her türlü yapıbozumcu stili görmek mümkün, ama beyaz çorapla siyah ayakkabı ya da pantolon tabusu sabit kalmış.


  • mentuhotep  (18.07.19 20:00:47 ~ 20:01:41) 
Cunku cok siritiyor, ben buradayım diye bsgiriyor. Goz tirmaliyor.


  • stavro  (18.07.19 21:36:10) 
aynı önyargı kısa kollu gömleğe karşı da var. bence kısa kollu gömlek hiç kötü değil. 4-5 yaşlarındayken babamın elini tutarken bir fotoğrafım var. orada babam giyiyor. ne kadar yakışmış dedim geçenlerde gördüğümde.


  • bohr atom modeli  (18.07.19 21:41:35) 
salaklığımızdan. hiçbir nedeni yok.


  • silver apple  (18.07.19 22:25:20) 
Bu 90'lı yılların sonlarında olan bir inanış aslında. O zamanlar genellikle ülkücüler bu şekilde giyerlerdi. Bir ara da doğulularda görüldü. Toplumun bir kesimi tarafından kırolar böyle giyiniyor diye algı yaratılıp ayıplanmaya başlandı. Hatta sonraları ülkücü tayfaya yasaklandı bu tarz (Bahçeli'ydi sanırım yasaklayan shshsh). O zamanlardan kalma bir durum. Tabii kundura içine beyaz çorap için geçerli. Yoksa siyah adidas, nike üzerine çizgili güzel beyaz çorap giyince kimse ayıplamıyor artık :)


  • ensk  (19.07.19 02:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.