[]

Photoshop'un eski versiyonunu yüklesem hızlanır mı?

Merhaba, intel i5 3230m işlemci, 8gb Ram'i olan 2013 model müzelik bir bilgisayarım var. Adobe photoshop cc 2017 yavaş çalışıyor. Photoshop cs6'yı yüklesem hızlanır mı?
Teşekkürler.



 
Ben hâlâ CS3 kullanıyorum ve sistemim çok eski (ayrıca XP).

Dolayısıyla baba gibi çalışır eskiyi yüklersen, daha hızlı verim alırsın.
  • Psycho Mantis  (18.07.19 17:50:13) 
hızlanır ve ekstrem kullanıcı değilse farkı yok denebilir


  • Big bada bum bum  (18.07.19 17:54:17) 
hocam
gidip bir adet 120 gb ssd alıyorsun
temiz bi win 10 kuruyorsun
bu
eski versiyonla ugrasma
  • kingcyrax  (18.07.19 18:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.