[]

Uçuş korkusu

Herhalde 1000 kere konuştuk burada. Her yazilani da okudum. Korkuyorum hem de öyle boyle değil. Şimdi Antalya'ya gidicez istanbuldan.o kadar yolu arabayla gitmeye razıyım. Alkol da alamam hani biraz rahatlayayim diye alt tarafı 1 saatlik yol.

Nasıl sakinlessem? Yanımda 3 yaşında yavru olacak bir de kim kimi sakinleştirecek acaba :)


 
Passiflora veya papatya-rezene çayı içebilirsiniz sakinleşmek için


  • amugochi  (18.07.19 17:04:01) 
Ben de ilk kez uçağa bineceğim zaman çok korkmuştum hatta günler öncesinden kabuslar görmeye başladım fakat hiç korkulacak bir şey değilmiş hatta tam tersi çok keyifli. Sadece uçak kalkarken böyle bir tuhaflık hissettim ama korku gibi bir duygu değil biraz heyecan hissi oldu sadece :) korkunu yenmek için üzerine gitmelisin.


  • rock n roll  (18.07.19 17:05:23) 
saha personeli olarak çalıştığım zamanlar haftada en az 1 uçuşum olurdu, alışamadım alışamadım. bir şekilde uyumaya çalışıyorum ben uçağa biner binmez. ancak yanında çocuk olacağı için senin açından mümkün değil uyku seçeneği.

çocuğu oyalayarak çok rahat bir şekilde geçer bence 1 saatlik yolculuk.
  • teritori  (18.07.19 17:05:40) 
@teritori virgule kadar alıştım süper oldu falan diyeceksiniz sanmıştım :)


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (18.07.19 17:09:38) 
lüks hale getir. toblerone al. pringles al. haribo zaten al. dergi vs. okurken ilk yarım saat geçer servis başlar. thy ise onların sandviçini yersin, çayını içersin. 10 dk da orda geçer. aşağı inme muhabbetleri başlar zaten. 2 kilo almış olarak inersin.


  • güneyli çocuk  (18.07.19 17:11:25) 
Ya alışma durumu değil tabi de bir yerden sonra sıradan hale gelebiliyor. İlk binişlerimde uçak yalpalayınca tırsardım artık o da çok etkilemiyor.
Ama tabi hiç tedirgin olmuyor kalkışlarda diyen de yalan söyler :)

  • ikikerekac  (18.07.19 17:12:48) 
Bir yanda çok sıkı testler ve eğitimlerden geçen pilotlar, diğer yanda ise ilkokul mezunu otobüs şoförleri ya da otomobil sürücüleri.

Bir yanda sürekli bakımları yapılan uçaklar, diğer yanda bakımlarının ne zaman yapıldığı belli olmayan, ne tür yakıtlar koyulduğu belli olmayan otobüsler (araçlar).

Bir yanda her türlü standardı uluslararası komitelerin belirlediği hava ulaşımı, diğer yanda torpille işe giren mühendisin tasarladığı karayolu.

Karar sizin.
  • vhdl  (18.07.19 17:16:11 ~ 17:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.