[]

İndirim Teklifi Sunan Samsung Görevlisi

Selamlar,

Uzun süredir satın almak istediğim Samsung televizyon mevcut. Televizyon 2018 model ve teknosa, Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde stokta gözükmüyor. Satılan televizyonların hepsi de teşhir ürünü olarak gözüküyor. En nihayetinde bugün şu siteden canlı yardım istedim bu konuları danışmak için: shop.samsung.com

Görevli bu televizyonunun hala üretildiğini, kendilerine öyle bir bilgi gelmediğini ve kesinlikle kendi sattıkları ürünlerin teşhir olmadığını söyledi. Gayet de samimi konuşuyordu. Ben biraz daha bilgi aldıktan sonra dedi ki "eğer almak isterseniz size indirim de yaptırabilirim". "Sizin kafanızdaki rakam ya da internette kaça satılıyor" vs. gibi şeyler sordu bana. Bu durum sonucunda ben biraz kıllandım açıkçası. Samsung yetkilisinin bana bu tarz sorular sorması tuhaf geldi. Ancak arandığım numara yukarda attığım sitede de iletişim olarak gözüküyor. Sonrasında hemen alıp alamayacağımı sordu. Ona göre indirim için konuşacağını söyledi. Sonrasında 5-10 dakika içinde tekrar arayıp "şanslısınız bugün yeni bir indirim başladı 700 TL indirimle alabilirsiniz" dedi.

En nihayetinde sevgili sözlük halkı!

Her şey ne kadar prosedürlere uygun gözükse de yetkilinin bu şekildeki yaklaşımı acaba dolandırıclık mı diye beni acayip düşündürüyor. Böyle şeyler yaşayanınız oldu mu? Ya da Samsung'ta call center'da vs. görevli birileri var mıdır beni bu düşüncelerden uzaklaştıracak :)

 
Resmi numaradan aramış, daha ne yapsın.

Bu gibi yerlerde ellerinde bir fiyat listesi olur. O liste sık sık güncellenir. Fayans alacağım dükkan bile bilgisayardan güncel satış fiyatına bakıp da fiyat söylüyor.

İçinize sinmiyorsa resmi numarayı arayıp adamı sorun, size söylediklerini anlatın. Başka biri daha teyit etsin.
  • samterk  (18.07.19 14:20:19) 
hangi tv? bende bakiyorum da merak ettim


  • tahtakafa  (18.07.19 14:21:41) 
almaya karar verirseniz mail ortamında yazışın
kanıtınız olur böylece

  • superb  (18.07.19 14:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.