[]

abd'de yaşayanlara soruyorum

siyahilere karşı bir ön yargınız var mı? beyazlara davrandığınız gibi mi davranıyorsunuz yoksa onlar için olumsuz sayabileceğimiz hareketlere, duygulara, düşüncelere sahip misiniz?

siyahi arkadaşlarınız, toplam arkadaşlarınızın yüzde kaçını oluşturuyordur? neden?


 
zencilere ters davranan turk'e hic rastlamadim, bizde o tarz bir ircilik yok. hatta tersine sempatik gelirler. universite'de birkac arkadas vardi, su anda da aile doktorum zenci.


  • cooperr  (18.07.19 08:39:08) 
benim yasadigim yerde yuzde 66 zenciydi. onyargim yoktu sadece guvenlik acisindan dikkat ediyordum zira fakir bir mahalleydi.
zenci arkadasim yoktu ama sosyal olarak konusuyordum tabi. sakalari hatta hosuma gidiyordu, degisik bir mizahlari var.
Zenci arkadasim niye yoktu cunku ofiste sadece servis hizmetlerinde calisanlar vardi muhabbetim cok yoktu. SOSYAL HAYATTA da dil okuluna filan gidiyordum, orada da zenci yoktu.
ters davranma konusuna gelince, bizim orada zenciye ters davransan heralde hastanelik olurdun.
  • cedex  (18.07.19 09:00:54) 
ABD'de yaşadığım dönemde ofis arkadaşlarımdan bazıları siyahiydi. Aksanları biraz daha farklı olduğu için daha dikkatli dinliyordum onları. Bir onların bir de hintlilerin (herhalde yiyip içtiklerinden) farklı bir ten kokuları var. O kokuyu çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama gayet konuşup güldüğümüz arkadaşlarımızdı kendileri. Ben Atlanta'daydım. Bir tanesi bana kuzey güney savaşını ve ırkçılık döneminde yaşadıklarını anlatmıştı. İnsan etkileniyor tabii. Koku meselesinin beni ırkçı yapmadığını düşünüyorum. Çünkü TR'de de kokan insanlara karşı mesafeliyim.


  • SiyamkedisiZorro  (18.07.19 10:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.