[]

Ne saklamalı

Kısmet olursa, yakın zamanda baba olacağım, doğduğu güne ait bazı gazeteleri (hangilerini alsam bilemiyorum) takvim yaprağını, kağıt ve bozuk para, at yarışı bülteni, mikroskop, a101 insert i gibi şeyleri saklamayı düşünüyorum.

bunlara ek ne saklayabilirim? dayanabilirsem 18 yaşında açmayı düşünüyorum.


 
Doğduğu gün ve saatte yıldızların konumunu poster gibi basan bir yer vardı instagram'da. Ben ismini hatırlayamadım ama hatırlayan biri çıkar belki buradan.


  • inawen  (17.07.19 17:51:27) 
bir fidan dikin ya da fidan olabilecek bir tohum. doğduğu günden başlayıp çocuğunuzla birlikte büyüyen bir canlı.


  • eeb  (17.07.19 17:55:06) 
Fidan dikeceğim zaten, sürekli yaptığım bir etkinlik.35 yaşında zeytin fidanı diktim, hem de öyle çocuklara kalır falan diye değil... :))


  • sotw  (17.07.19 18:01:54) 
ağaç demeye gelmiştim. erkek arkadaşım doğduğu gün o zamanki evlerinin bahçesine fidan dikmişler. geçenlerde o evlerine gittik. ağaç baya bildiğiniz koskocaman ağaç olmuş. çocukken de hep altında oynarlarmış. şeker portakalı gibi :) çok hoşuma gitti benim.

edit. üstteki yazdığınızı görmeden yazmışım..
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.07.19 18:05:48 ~ 18:07:12) 
doğduğu aya ya da güne ait oyun ve bilim dergilerini alın. gelecekte neler olacak diye ballandıra ballandıra anlatılan şeylere 18-20 yıl sonra baksın :) ya da bizim şimdi süper diye yazdığımız oyun grafiklerine baksın :)


  • ergenpezeveng  (17.07.19 18:17:29) 
@inawen (git: eu.thenightsky.com

ayrıca yıldönümü veya evlilik gibi şeylerde de mükemmel bi hediyelik bence...
  • ninotevtidze  (17.07.19 18:21:12 ~ 18:22:11) 
  • Mirket  (17.07.19 18:26:32) 
Babam doğduğumuz gün benim ve kardeşimin ayaklarının alçı kalıplarını almış, hala bu ufak ayak heykelleri evde duruyor.

Eğer bu tarz şeyler için imkanınız yoksa el ve ayaklarının kağıda izlerini de alabilirsiniz.
  • crown  (17.07.19 18:30:45) 
Bi şarap vs bişi al doğduğu gün, 18 yıl sakla, 18 yaşında açın birlikte için.
Bir de onun adına ağaç diktir düzenli olarak

  • bradshaw  (17.07.19 19:19:39) 
Bir arkadaşım bana doğum günümde çıkan dergiyi sahaflardan bulup hediye etmişti çok ama çok hoşuma gitmişti. Siz de o gün çıkan dergilerden birini alın mutlaka gazeteye ek olarak.

Bir de ben çok uzun zaman gelmesini beklediğimiz yeğenim doğunca o gün yarattığı harika duyguları kağıda döküp saklamak ve sonra ona vermek niyetiyle bir mektup yazdım. Siz de ona bir mektup yazabilirsiniz.
  • eksi sozlugun tatli insani  (17.07.19 22:18:57) 
Tam olarak cevap sayılmaz ama, küçükken kullandığım bilgisayardaki bazı verileri yedeklemelerini isterdim.
Oynayıp da adını hatırlamaya çalıştığım oyunlar bilmemneler birsürü şey.

  • owaki  (17.07.19 22:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.