[]

Hassas bir konu

Çok üzücü ve bir o kadar da garip bir durum. Kamera görüntüsünün ilk saniyeleri dikkatli izlendiğinde şoförün hemen arkasındaki iki kişinin doğal akışa uymayan davranışlar sergilediği fark ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

www.enkocaeli.com

Kazayla ölmenin böylesine basit olması da acı... Geride kalanlara sabır dileyelim.

 
70 80 le giderken kapı açmış şöför, kız da dalgın, bu tür inme binme olaylarında otomatiğe bağlıyor vücut, büyük ihtimalle otobüsteyken binmek istediği aracı gördü ve acelesi olduğu için dalgınlığın da etkisiyle böyle oldu. güvenlik kamerasında hız olarak 40 yazıyor ama inandırıcı gelmedi.


  • Fodera  (17.07.19 06:44:06 ~ 06:45:34) 
dolmuşçunun amk. hepsi böyle. otobüs tam durmuyor hafif hareket ediyor hala kız inerken. tam inmeden de inmiştir diye hızlanıyor. şöför kesinlikle suçlu bence.

şöförün arkasındaki kişilerden biri kız zaten. ben garip bir şey göremedim.
  • black mamba  (17.07.19 07:08:29) 
Öncelikle Şoför büyük oranda kusurlu, araç tamamen durmadan kapıyı açıyor, böyle gerzek bir dolmuş şoförü benim park halindeki aracımın kapısını alıp götürmüştü geçmişte açık olan kapısına takarak ve tabi 8/8 suçlu bulundu, diğer taraftan videoda kız muhtemelen yanında oturanın koluna ya da altına sıkışmış çantasının kulpunu çekiyor o yüzden çocuk kolunu kaldırıyor olağan dışı bir durum yok gibi. Bazen insan böyle dalgın ve refleks haliyle hareket edebiliyor sonucu üzücü olmuş ne yazık ki.


  • solo  (17.07.19 08:36:01 ~ 08:37:07) 
sormak istediğin sanırım, kız ile yanındaki yolcu arasında bir şeyler mi oluyor yönünde. sanki kız adama dokunuyor adam da kıza aynı şekilde gibi.


  • reanarchy  (17.07.19 08:54:16) 
Evet, video başlar başlamaz kız sol eliyle yanındakine bir şey veriyor gibi görüyorum. Alan arkadaşın da baştan sona hal ve hareketleri eğreti duruyor.


  • 038576  (17.07.19 09:03:51) 
Önceki cevabımda kız çantasının kulpunu alıyor kaldırıyor demiştim ama video'yu yavaşlatıp izleyince çocuğa bir şeyler verdiği açıkça görülebiliyor ayrıca iki kişinin birbirine yabancı durmasına ve kızın gayet ince bir yapıda olmasına rağmen kızın çocuğun dibine kadar sokulmuş olması (Kızın solunda bir adam oturacak kadar mesafe var) Daha sonradan çocuk kızın bıraktığı/verdiği şeyi alıp tepkisiz kalıyor kız sonrasında heyecanla aniden ortamdan uzaklaşma eğiliminde.

Muhtemel senaryo: kız ve oğlan düzenli olarak aynı toplu taşıma ile gidip geliyorlar kız oğlandan hoşlanıyor en nihayetinde cesaretini toplayıp çocuğun yanına oturuyor öncesinde de telefonu vs yazan bir notu çocuğun eline tutuşturup sonra da heyecanla ortamdan uzaklaşmaya çalışıyor eğer böyleyse gerçekten çok acı bir son.

@038576'in uyarısı üzerine düzeltme, kızın (bize göre solunda) görünen boşluk arka koltuktan kaynaklı bir göz yanılmasıymış.
  • solo  (17.07.19 09:15:38 ~ 09:41:22) 
sofor suclu
bu kizin boylesine acele etmesinden bagimsiz. ya kizin bir acelesi var, artik orada bir taciz mi var, bir isler mi ceviriyorlar supheli.

soforun de bu konuda maalesef ihmalkarligi var. acele etme diyorsan niye kapiyi aciyorsun, hava gelsin diye mi? ve yani refleks olarak bile insan inmek isteyebilir sonucta.
  • baldur2  (17.07.19 09:32:28) 
Şoför yüzde yüz suçlu. Araç durmadan kapıyı açamazsın. Ancak 70'le gitmiyor 50-40 olabilir.
Kadın da hayatını kaybetmiş yazık. Allah ailesine sabır versin.

  • kitik  (17.07.19 09:50:52) 
Bence kız adama bir şey veriyor. Bunu çaktırmadan yapmaya çalışması, verir vermez hemen kalkıp inmesi illegal bir madde olabilir diye dusundurttu bana.


  • sckxyss  (17.07.19 09:55:09) 
Kız bir şeyler veriyor ve ortamdan acele bir şekilde uzaklaşmaya çalışıyor, telefon numarası ihtimali daha büyük. Adam şaşırmasa uyuşturucu vs derdim ama değil.

Kazada suçun büyük kısmı şöförde. Kız dikkatsiz olsa da o şöför alır cezayı. bunu engellemek için yeni otobüslerde hareket halinde kapı açmayı geçtim kapının önünde dursanız bile kapı açılmıyor.

Allah rahmet eylesin ne diyelim.
  • kimlanbu  (17.07.19 10:07:51) 
Kız bir şey veriyor gibi geldi ama kaza ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Şoförler araç durmadan kapıyı aciyorsa bu bir hatadır. Yalnız şoför kızın indiğini görüyor. Inmiştir diye düşünmüyor. Hızı da kapı açıldıktan sonra iyice yavaşlıyor ama tam durmuyor.
Kız aracın durmasını beklemeden iniyor.

Iki tarafta da hata var. Ama kız arabanın hareket ettiginin bilincinde olmalı çünkü görüyor inerken (dalgın değilse)

Bizim burada da bu durmadan kapı açmayı minibüsçüler yapıyor. Tamamen durmadan inmiyorum ve bazen arkalarda kalıp son anda inecekken hareket ediyor.

hülasa iki taraf da hatalı.
  • dont eat me  (17.07.19 16:31:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.