[]

15 temmuz'un arkasindaki guc

ilk baslarda kontrollu darbe, tiyatro, kahrolsun feto vs..kafasindayken, simdi sakin dusununce sanki 60'larda yapildigi gibi abd yada baska bir dis gucun fetocu ve akp'den nefret eden hardcore kemalist askerleri bir sekilde ayni cati altinda bulusturup darbe yaptirdigi dusuncesi agir basiyor. siz ne dusunuyorsunuz? boyle dusunmeme sebep olan seyler, agababalarinin gozaltina alinip kacmasi, abd'nin hala fetoyu vermemesi, cok daha kanli bir darbe olacakken, hemen bitmesi vs..

sizin fikriniz nedir?


 
abd fethullah'ı vermiyor çünkü bir gerekçesi yok. öncelikle darbenin fethullah tarafından yapıldığına dair kesin bir kanıt yok.
sonralıkla ben darbe olduğundan şüpheliyim çünkü darbe dediğimiz olay gece vakti yapılır. havaalanları köprü falan tutulmaz doğrudan birincil nitelikteki siyasiler alelacele derdest edilip bir yere kapatılır. darbe oluyor cb feystaym dan yayın yapıyor. böyle bir olanağının olması saçma.
ordudaki kemalist askerler fetö tarafından ergenekon adı altında hapse atıldı biliyosunuz. böyle bişey yok. ha alt rütbeli astsubay, teğmen falan atatürkçü yok mudur vardır ama bu kişiler için darbenin beyni diyebilir miyiz, hayır.
askeri uçaklar tbmm yi bombalıyor. saçmasapan bir iş. askeri uçak tbmm yi neden bombalasın. dikta arzusu içinde olsalar dahi enerjilerini niye böyle saçmasapan bir iş için harcasınlar. yani ben asker falan değilim ama darbe yapacak olsam o gece olanların hiçbirisini yapmazdım. e tayyibin zaten yanındaki adamlar da fetöcü çıkmış. ama o gece o adamı tutuklamadılar. böyle iş mi olur. hazır marmariste havuzdan çıkmış havuz yorgunluğu üzerindeyken basacaksın kafasına tutuklayacaksın. yani darbe olacaksa böyle olur.
  • error522  (16.07.19 11:52:35) 
fethullah gülen aynı abdullah öcalan gibi türk istihbaratının elemanıdır.
cia fethullah gülen'i türkiye'ye karşı kullanabileceğini zannetti ama türk istihbaratı örgütü kapatma pahasınada olsa cia'nin operasyonlarını boşa çıkarttı.
cia'in fetö üstüne yaptığı 15-20 senelik yatırımlar bir anda çöp oldu.

vakti gelince pkk'da türk istihbaratı tarafından kapatılır, o vakte kadar muhtemel kontrol dışı kürt örgütlerinin varlığı ihtimali riskine karşı yaşatılır.
  • aslindasorunumpsikolojik  (16.07.19 12:51:57) 
yani fetö'yü yıllarca destekleyen bir güç geliyor aklıma ama söyleyince içeri alıyorlar.


  • babilbaligi  (16.07.19 13:36:39) 
Enişte darbesi.


  • baal  (16.07.19 18:47:10) 
ulan buradakileri okuyunca şöyle hissediyorum;
pbs.twimg.com

  • high hopes of the sozluk  (16.07.19 18:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.